Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Zeit der Geheimnisse

Tv-serie, 2019
Zeit der Geheimnisse
Een kerstreünie wordt een ingang naar het verleden. Deze driedelige serie onderzoekt de intieme complicaties van een familiegeschiedenis.
De tv-serie Zeit der Geheimnisse is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Zeit der Geheimnisse is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Sentimenteel, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Zeit der Geheimnisse

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Duits [Origineel];Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Zeit der Geheimnisse

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
Welcome to Wedding Hell
Een huwelijksaanzoek hoort een happy ending te zijn, maar voor één stel is dit juist het begin van een moeizame strijd over de huwelijksvoorbereidingen.
No Regrets in Life
Een onfortuinlijk studentenpaar wordt per ongeluk een virale sensatie na een ruzie. Terwijl de wereld toekijkt, moeten ze nu uitzoeken hoe ze zich voelen.
You Don't Know Me
Als uit al het bewijsmateriaal zijn schuld blijkt, vertelt een man die terechtstaat voor moord, in zijn slotpleidooi over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw.
Maldivas
Een jonge vrouw wil een mysterie onderzoeken en verhuist naar een luxueus flatgebouw waar ze in contact komt met de excentrieke − en verdachte − bewoners.