Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Zig & Sharko

Zig & Sharko - Meerjungfrauen frisst man nicht!
Tv-serie, 2019, 247.377 beoordelingen
Zig & Sharko
Zig, de eiland-hyena, zal er alles doen om zijn klauwen te zetten in Marina de zeemeermin. En Sharko doet er op zijn beurt alles aan om hem tegen te houden.
De tv-serie Zig & Sharko is uitgebracht in 2019. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Zig & Sharko op IMDB

Score: 7 van de 10

A desert island, a starving hyena and one obsession: eat the mermaid. This season, his dream might even come true - she set up house on the beach. Problem: so has her bodyguard, the shark. Ouch.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Geen linguïstische inhoud
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Zig & Sharko

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kongsuni and Friends
Een meisje met heldere ogen en haar maatje, een magische uil, gaan op avontuur. Betoverende krachten en creatieve ideeën zorgen voor belangrijke lessen.
Mech Cadets
Een underdogtiener sluit zich aan bij een groep jonge cadetten die een band aangaat met Robo Mechs uit de ruimte om de aarde te verdedigen tegen buitenaardse indringers.
Supa Team 4
Vier tieners met een heel gewoon leven op de middelbare school worden door een voormalige spion gevraagd voor een superheldenteam. Hun opdracht? De wereld redden.
Kitti Katz
Drie tienermeisjes veranderen in moedige katachtige superhelden om de wereld te beschermen tegen een kwade Egyptische godin, maar hebben ook gewoon tijd voor voetbaltraining.
LEGO® DREAMZzz
Mateo, Izzie en hun vrienden belanden in de Droomwereld, een rijk van magie en fantasie waar ze hun creativiteit moeten gebruiken om duistere krachten te bestrijden.