Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Zig & Sharko

Zig & Sharko - Meerjungfrauen frisst man nicht!
Tv-serie, 2019, 247.377 beoordelingen
Zig & Sharko
Zig, de eiland-hyena, zal er alles doen om zijn klauwen te zetten in Marina de zeemeermin. En Sharko doet er op zijn beurt alles aan om hem tegen te houden.
De tv-serie Zig & Sharko is uitgebracht in 2019. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Zig & Sharko op IMDB

Score: 7 van de 10

A desert island, a starving hyena and one obsession: eat the mermaid. This season, his dream might even come true - she set up house on the beach. Problem: so has her bodyguard, the shark. Ouch.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Geen linguïstische inhoud
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Zig & Sharko

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

StoryBots: Answer Time
Heb je een vraag? De StoryBots hebben een antwoord! Ga met de nieuwsgierige vriendjes Beep, Boop, Bing, Bang en Bo op leuke avonturen om kennis te vinden voor kinderen als jij.
Jurassic World Kamp Krijtastisch: Het verborgen avontuur
Na een grote storm is voedsel schaars en zijn er overal hongerige dino's. Het is aan jou om de Camp Fam te helpen overleven in deze spannende interactieve special.
Daniel Spellbound
In New York verdient een jonge speurder zijn brood met het verkopen van moeilijk te verkrijgen magische ingrediënten aan tovenaars – maar handelen in magie kan riskant zijn.
Oni: Het verhaal van de dondergodin
In een mystieke wereld van Japanse goden en geesten probeert een moedig meisje in de voetsporen van haar mysterieuze vader te treden en haar ware krachten te vinden.
Sandokan
De tot piraat omgedoopte prins Sandokan gaat dapper de zeeën op en bestrijdt schurken zodat hij naar huis kan terugkeren en zijn troon kan terugnemen.