Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Zindagi Na Milegi Dobara

Film, 2011, 154 minuten, 81.771 beoordelingen
Zindagi Na Milegi Dobara
Tijdens een avontuurlijke roadtrip/vrijgezellenfeest in Spanje komen drie vrienden meer over zichzelf en elkaar te weten. De reis zal hen voor altijd veranderen.
De film Zindagi Na Milegi Dobara is uitgebracht in 2011 en duurt 154 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze film is Charmant, Geestig, Ontroerend, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Zindagi Na Milegi Dobara op IMDB

Score: 8 van de 10

Three friends decide to turn their fantasy vacation into reality after one of their number becomes engaged.

Acteurs in Zindagi Na Milegi Dobara

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Zindagi Na Milegi Dobara

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.