Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Zindagi Na Milegi Dobara

Film, 2011, 154 minuten, 81.771 beoordelingen
Zindagi Na Milegi Dobara
Tijdens een avontuurlijke roadtrip/vrijgezellenfeest in Spanje komen drie vrienden meer over zichzelf en elkaar te weten. De reis zal hen voor altijd veranderen.
De film Zindagi Na Milegi Dobara is uitgebracht in 2011 en duurt 154 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze film is Charmant, Geestig, Ontroerend, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Zindagi Na Milegi Dobara op IMDB

Score: 8 van de 10

Three friends decide to turn their fantasy vacation into reality after one of their number becomes engaged.

Acteurs in Zindagi Na Milegi Dobara

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Zindagi Na Milegi Dobara

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Suspect X
Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende agent bijt zich vast in de zaak.
Love at First Sight
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
What If
Twee pasgetrouwde muzikanten komen tijdens hun huwelijksreis op een eiland vast te zitten in een storm. Hun verschil in opvattingen zet hun prille huwelijk onder druk.
Happy Ending
Luna heeft al een jaar een gelukkige relatie met Mink, maar doet hem nu het voorstel om nog iemand bij hun seksleven te betrekken. Dit zet hun band volledig op zijn kop.