Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Forgotten Love

Film, 2023, 140 minuten
Forgotten Love
Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn gezin en geheugen is kwijtgeraakt, krijgt een kans op verlossing wanneer hij weer contact legt met iemand uit zijn vergeten verleden.
De film Forgotten Love is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 140 minuten. Een aangrijpende verfilming van Tadeusz Dolega-Mostowicz' roman, met Leszek Lichota, Maria Kowalska en Ignacy Liss. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Forgotten Love is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Bitterzoet, Intiem, Aangrijpend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Forgotten Love

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Pools - Audiodescriptie;Pools [Origineel
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Pools

Meer zoals Forgotten Love

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Så var det jul igjen
Thea neemt Jashan mee naar huis om hun verloving te vieren, maar zijn Indiase roots en de Noorse tradities van haar familie botsen tijdens een chaotische kerst.
Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Last Call for Istanbul
Een toevallige ontmoeting op de luchthaven bezorgt twee getrouwde mensen een onvergetelijke nacht vol spanning, verlangen en verleiding in New York.
Elena Knows
Een vrouw met de ziekte van Parkinson leidt een gestaag onderzoek naar de verantwoordelijken voor de plotselinge dood van haar dochter.
Doi Boy
Een vluchteling bouwt een nieuwe identiteit op als sekswerker in Thailand en raakt betrokken bij een riskant plan van een klant dat mogelijk tot een beter leven leidt.