Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Zona Rosa

Tv-serie, 2019
Zona Rosa
Vier van de grappigste LGBTI-comedians van Mexico betreden het podium voor een avond vol openhartige stand-up.
De tv-serie Zona Rosa is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor alle leeftijden.Zona Rosa is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Zona Rosa

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Zona Rosa

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Liss Pereira: Adulto promedio
Cabaretière Liss Pereira vertelt over relaties, volwassenheid en hoe het is om daar ergens tussenin te zitten. In een wereld van extremen is dat niet zo slecht.
Jo Koy: Live from the Los Angeles Forum
Jo Koy verovert het podium in een opzwepende stands-upset over niezen in het openbaar, doorzettingsvermogen, de ongemakken van slaapapneu en verdwalen op de Filippijnen.