Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Zona Rosa

Tv-serie, 2019
Zona Rosa
Vier van de grappigste LGBTI-comedians van Mexico betreden het podium voor een avond vol openhartige stand-up.
De tv-serie Zona Rosa is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor alle leeftijden. Zona Rosa is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Zona Rosa

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Zona Rosa

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Taj Mahal 1989
In 1989 verkennen stellen van verschillende leeftijden op en rond de universiteit van Lucknow de politiek van liefde via vriendschappen, prille romances en het huwelijk.
Tom Papa: You're Doing Great!
Comedian Tom Papa praat over onder meer dikker worden, social media, huisdieren, Staten Island en de 'goede ouwe tijd' in een special vanuit zijn thuisstaat New Jersey.
Vir Das: For India
Van de Veda's tot Vasco da Gama tot nietszeggende Bollywood-verhaallijnen: comedian Vir Das viert de geschiedenis van India met zijn unieke kijk op het land.
Alex Fernández: The Best Comedian in the World
Stand-upcomedian Alex Fernández vertelt zijn bekende autobiografische verhalen, maar gaat deze keer dieper met een gevoelige anekdote over een van zijn broers.
Fortune Feimster: Sweet & Salty
Actrice, comedian en schrijfster Fortune Feimster betreedt het podium en grapt onder meer over haar ontluikende seksualiteit, zuidelijke roots en showbizzcarrière.