Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Zoo

Tv-serie, 2017
Zoo
Als dieren over de hele wereld mensen beginnen aan te vallen, probeert de controversiële zoöloog Jackson Oz de oorzaak van de plotselinge verandering te ontdekken.
De tv-serie Zoo is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Zoo op Moviemeter

Score: 3,23 van de 5

Het verhaal gebaseerd op ware feiten speelt zich af begin de jaren veertig, bij het begin van de Tweede Wereldoorlog. Tom is een prille tiener wiens vader het huis heeft verlaten om voor zijn land te vechten. Hij werkte in de plaatselijke dierentuin, die net een babyolifant genaamd Buster had gekregen. Tom heeft een hechte band met het dier. Wanneer het gebied gebombardeerd wordt, roept Tom de hulp in van een groep tamelijk oppervlakkige maar niettemin plezierige vrienden.

Zoo op IMDB

Score: 7 van de 10

A young scientist searches to find out what's causing a rash of violent animal attacks.

Acteurs in Zoo

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Engels;Turks
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Zoo

Spartacus

Spartacus

(2013)

Hemlock Grove

Hemlock Grove

(2015)

The 100

The 100

(2019)

Z Nation

Z Nation

(2016)

Between

Between

(2016)

Scorpion

Scorpion

(2018)

Sense8

Sense8

(2018)

iZombie

iZombie

(2018)

The OA

The OA

(2016)

3%

3%

(2018)

Mercy

Mercy

(2016)

Crazyhead

Crazyhead

(2016)

Glitch

Glitch

(2017)

Van Helsing

Van Helsing

(2017)

Paranoid

Paranoid

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.