Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Zoo

Tv-serie, 2017
Zoo
Als dieren over de hele wereld mensen beginnen aan te vallen, probeert de controversiële zoöloog Jackson Oz de oorzaak van de plotselinge verandering te ontdekken.
De tv-serie Zoo is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Zoo op Moviemeter

Score: 3,23 van de 5

Het verhaal gebaseerd op ware feiten speelt zich af begin de jaren veertig, bij het begin van de Tweede Wereldoorlog. Tom is een prille tiener wiens vader het huis heeft verlaten om voor zijn land te vechten. Hij werkte in de plaatselijke dierentuin, die net een babyolifant genaamd Buster had gekregen. Tom heeft een hechte band met het dier. Wanneer het gebied gebombardeerd wordt, roept Tom de hulp in van een groep tamelijk oppervlakkige maar niettemin plezierige vrienden.

Zoo op IMDB

Score: 7 van de 10

A young scientist searches to find out what's causing a rash of violent animal attacks.

Acteurs in Zoo

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Engels;Turks
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Zoo

Hancock

Hancock

(2008)

Spartacus

Spartacus

(2013)

The 100

The 100

(2019)

Z Nation

Z Nation

(2018)

Between

Between

(2016)

Scorpion

Scorpion

(2018)

Sense8

Sense8

(2018)

iZombie

iZombie

(2019)

The OA

The OA

(2019)

3%

3%

(2020)

Mercy

Mercy

(2016)

Crazyhead

Crazyhead

(2016)

Glitch

Glitch

(2019)

Van Helsing

Van Helsing

(2021)

Paranoid

Paranoid

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.