Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Zwaar Verliefd!

Film, 2018, 86 minuten
Zwaar Verliefd!
Een onzekere dierenarts wordt verliefd op het baasje van een zieke hond. Maar wanneer hij ook voor haar valt, durft ze het niet te geloven.
De film Zwaar Verliefd! is uitgebracht in 2018 en duurt 86 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Zwaar Verliefd! op IMDB

Score: 5,8 van de 10

A young overweight veterinarian falls for the owner of a dog she saves. The feelings might be mutual, but her insecurity gets in the way.

Acteurs in Zwaar Verliefd!

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Zwaar Verliefd!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.
The Wrong Missy
Tim denkt de vrouw van zijn dromen uit te nodigen voor een zakelijke retraite naar Hawaï, maar sms't per ongeluk iemand met wie hij een hopeloze blind date heeft gehad.
Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill
Jerry Seinfeld treedt op in New York en laat zich uit over praten versus sms'en, slechte buffetten versus zogenaamde 'geweldige' restaurants en de magie van Pop-Tarts.
Ricos de Amor
De rijke Teto wil zich bewijzen aan Paula, op wie hij een oogje heeft. Maar als hij haar vertelt dat hij in armoede is opgegroeid, gaat de leugen een eigen leven leiden.