Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Zwaar Verliefd!

Film, 2018, 86 minuten
Zwaar Verliefd!
Een onzekere dierenarts wordt verliefd op het baasje van een zieke hond. Maar wanneer hij ook voor haar valt, durft ze het niet te geloven.
De film Zwaar Verliefd! is uitgebracht in 2018 en duurt 86 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Zwaar Verliefd! op IMDB

Score: 5,8 van de 10

A young overweight veterinarian falls for the owner of a dog she saves. The feelings might be mutual, but her insecurity gets in the way.

Acteurs in Zwaar Verliefd!

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Zwaar Verliefd!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

After
De naïeve eerstejaarsstudent Tessa Young denkt dat ze wel weet wat ze wil in het leven, tot de gecompliceerde rebel Hardin Scott haar pad kruist.
To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.
Isi & Ossi
Een miljardairsdochter doet net of ze een relatie met een arme bokser heeft, zodat ze van haar ouders haar culinaire dromen achterna mag.
Kapitein Onderbroek en de legendarische keus-o-scoop
In deze interactieve special hebben Harold en Sjors jou nodig om te bepalen hoe ze ervoor kunnen zorgen dat Krupp hun geliefde boomhut niet opblaast.
La boda de la abuela
Op de avond vóór oma's bruiloft met de veel jongere tuinman Julio komen twee totaal verschillende families samen voor een weekend vol leugens, drama en botsende culturen.