Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Year of Grace

Film, 2011, 87 minuten
Year of Grace
Er ontstaat een komische wilsstrijd wanneer een pompeuze kunstacademiestudent vriendschap sluit met een strijdlustige 60-jarige in ruil voor kost en inwoning.
De film Year of Grace is uitgebracht in 2011 en duurt 87 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Excentriek, Aangrijpend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Year of Grace

Regisseur

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

LALIGA: Más allá del gol
Van glorieuze overwinningen tot slopende nederlagen: volg de actie achter de schermen van het Spaanse voetbal in deze aangrijpende docuserie over LALIGA.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Raising Voices
Wanneer een 17-jarige aangifte doet van een aanranding op haar middelbare school, wordt haar leven overhoop gehaald en worden haar relaties op de proef gesteld.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.