Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Grace and Frankie

Tv-serie, 2018
Grace and Frankie
De deftige Grace en de excentrieke Frankie zijn verre van vrienden, maar als hun echtgenoten op elkaar verliefd worden, begint tussen hen ook een vriendschap.
De tv-serie Grace and Frankie is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Lily Tomlin kreeg vier Emmy-nominaties en een Golden Globe-nominatie voor haar rol in deze comedyserie. Grace and Frankie is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Grappig, Droge humor.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Grace and Frankie op IMDB

A pair of rivals find out their husbands want to run off with each other.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Sails
De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.
Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Scream
In deze nieuwe sequel-serie van de klassieke horrorfranchise, leidt een cyberpest-incident in Lakewood tot een moord met huiveringwekkende echo's uit het verleden.
Sinatra: All or Nothing at All
Het leven en talent van de legendarische crooner Frank Sinatra zijn vastgelegd in deze documentairereeks met mooie terugblikken en herinneringen van vrienden, familie en collega's.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.