Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload

Film, 2013, 22 minuten, 939.778 beoordelingen
LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload
Pas of voor Loki! Hij bouwt een leger op om de aarde te overmeesteren! Dat houdt Spider-Man en S.H.I.E.L.D. behoorlijk bezig!
De film LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload is uitgebracht in 2013 en duurt 22 minuten. Troy Baker, die hier Loki vertolkt, is ook de stem van Batman in 'LEGO Batman: The Movie'. Deze film is Meeslepend, Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload op Moviemeter

Loki stelt een leger samen om planeet aarde te veroveren. Spider-Man, Iron Man, Thor, Iron Fist, Captain America, Nick Fury, Black Widow, Falcon, Wolverine en vele andere superhelden slaan de handen ineen om de aarde te redden. Er volgt een flinke strijd.

LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload op IMDB

Score: 7 van de 10

Spider-Man and Marvel's Super Heroes take on a mischievous Loki and a team of super villains in an all-new LEGO adventure

Acteurs in LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Frans;Duits;Engels
Ondertiteling: Engels

Meer zoals LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bad Dinosaurs
Een aandoenlijk ondeugende Tyrannosaurusfamilie onderzoekt de kleurrijke prehistorische wereld en beleeft allerlei vrolijke avonturen met de grappige dino's die er wonen.
Hot Wheels, tijd om te racen!
Zes jonge aspirantracers leren tijdens het Hot Wheels Racekamp van de Ultieme Garage alles om de nieuwe superracers te worden.
Dee & Friends in Oz
Dee komt via een mysterieuze sleutel terecht in het land van Oz, waarna ze op een muzikale reis gaat om magie te redden en de held van het verhaal te worden.
Mighty Bheem's Playtime
Bheem, een vrolijke, oersterke peuter, gaat naar school. Ga mee op avontuur in zijn klas, waar hij vriendjes krijgt en kattenkwaad uithaalt!
Kongsuni and Friends
Een meisje met heldere ogen en haar maatje, een magische uil, gaan op avontuur. Betoverende krachten en creatieve ideeën zorgen voor belangrijke lessen.