Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload

Film, 2013, 22 minuten, 939.778 beoordelingen
LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload
Pas of voor Loki! Hij bouwt een leger op om de aarde te overmeesteren! Dat houdt Spider-Man en S.H.I.E.L.D. behoorlijk bezig!
De film LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload is uitgebracht in 2013 en duurt 22 minuten. Troy Baker, die hier Loki vertolkt, is ook de stem van Batman in 'LEGO Batman: The Movie'. Deze film is Meeslepend, Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload op Moviemeter

Loki stelt een leger samen om planeet aarde te veroveren. Spider-Man, Iron Man, Thor, Iron Fist, Captain America, Nick Fury, Black Widow, Falcon, Wolverine en vele andere superhelden slaan de handen ineen om de aarde te redden. Er volgt een flinke strijd.

LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload op IMDB

Score: 7 van de 10

Spider-Man and Marvel's Super Heroes take on a mischievous Loki and a team of super villains in an all-new LEGO adventure

Acteurs in LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Frans;Duits;Engels
Ondertiteling: Engels

Meer zoals LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kitti Katz
Drie tienermeisjes veranderen in moedige katachtige superhelden om de wereld te beschermen tegen een kwade Egyptische godin, maar hebben ook gewoon tijd voor voetbaltraining.
LEGO® DREAMZzz
Mateo, Izzie en hun vrienden belanden in de Droomwereld, een rijk van magie en fantasie waar ze hun creativiteit moeten gebruiken om duistere krachten te bestrijden.
Larva Family
De larvenfamilie krijgt uitbreiding. Er komt een babyrups in het leven van Rood en Geel, waardoor ze snel alles moeten leren over het ouderschap en vieze dingen.
Mermaze Mermaidz
Wanneer Mystic City haar magische glans verliest, moeten vijf bevriende zeemeerminnen hun talenten gebruiken en kleuren veranderen om hun geliefde thuisplek te redden.
My Little Pony: Tell Your Tale
De Mane 5 zijn terug! Sunny gaat samen met haar ponyvrienden op nog meer avonturen terwijl ze samen leven, leren en plezier maken in Hoefdorp aan Zee.