Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De SpongeBob SquarePants Film

Film, 2004, 88 minuten, 770.572 beoordelingen
De SpongeBob SquarePants Film
Het filmdebuut van de enige echte SpongeBob SquarePants! Bikinibroek is in rep en roer. De kroon van koning Neptunus is weg en Mijnheer Krabs is verdacht!
De film De SpongeBob SquarePants Film is uitgebracht in 2004 en duurt 88 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Feelgood, Hilarisch.
Alle leeftijden
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De SpongeBob SquarePants Film op Moviemeter

SpongeBob SquarePants leeft op de zeebodem in een grote ananas. Hij werkt in de fast-food branche bij de Krusty Krab diner. Wanneer de kroon van Koning Neptunes wordt gestolen is het aan SpongeBob om met z'n vriend Patrick Star hier iets aan te doen. Gebaseerd op de populaire Nickelodeon-serie.

De SpongeBob SquarePants Film op IMDB

Score: 7 van de 10

SpongeBob SquarePants takes leave from the town of Bikini Bottom in order to track down King Neptune's stolen crown.

Acteurs in De SpongeBob SquarePants Film

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals De SpongeBob SquarePants Film

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.