Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De SpongeBob SquarePants Film

Film, 2004, 87 minuten, 770.572 beoordelingen
De SpongeBob SquarePants Film
Het filmdebuut van de enige echte SpongeBob SquarePants! Bikinibroek is in rep en roer. De kroon van koning Neptunus is weg en Mijnheer Krabs is verdacht!
De film De SpongeBob SquarePants Film is uitgebracht in 2004 en duurt 87 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Feelgood, Hilarisch.
Alle leeftijden
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De SpongeBob SquarePants Film op Moviemeter

SpongeBob SquarePants leeft op de zeebodem in een grote ananas. Hij werkt in de fast-food branche bij de Krusty Krab diner. Wanneer de kroon van Koning Neptunes wordt gestolen is het aan SpongeBob om met z'n vriend Patrick Star hier iets aan te doen. Gebaseerd op de populaire Nickelodeon-serie.

De SpongeBob SquarePants Film op IMDB

Score: 7 van de 10

SpongeBob SquarePants takes leave from the town of Bikini Bottom in order to track down King Neptune's stolen crown.

Acteurs in De SpongeBob SquarePants Film

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals De SpongeBob SquarePants Film

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Do Not Disturb
Een man van middelbare leeftijd krijgt na de pandemie een nieuw baantje in een rustig hotel, maar de eerste nacht wordt dankzij een paar excentrieke gasten een wild avontuur.
Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.
Love is in the Air
Een onafhankelijke piloot vecht om haar familiebedrijf te behouden, maar wordt verliefd op de man die is uitgestuurd om haar luchtvaartactiviteiten voorgoed te beëindigen.
Chappelle's Home Team - Luenell: Town Business
In deze vrijmoedige stand-upspecial laat Luenell zich uit over slechte stoelgenoten, ruzies in de eerste klas, baby's zonder sokken en andere problemen tijdens het reizen.
Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.