Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De SpongeBob SquarePants Film

Film, 2004, 87 minuten, 770.572 beoordelingen
De SpongeBob SquarePants Film
Het filmdebuut van de enige echte SpongeBob SquarePants! Bikinibroek is in rep en roer. De kroon van koning Neptunus is weg en Mijnheer Krabs is verdacht!
De film De SpongeBob SquarePants Film is uitgebracht in 2004 en duurt 87 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Feelgood, Hilarisch.
Alle leeftijden
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De SpongeBob SquarePants Film op Moviemeter

SpongeBob SquarePants leeft op de zeebodem in een grote ananas. Hij werkt in de fast-food branche bij de Krusty Krab diner. Wanneer de kroon van Koning Neptunes wordt gestolen is het aan SpongeBob om met z'n vriend Patrick Star hier iets aan te doen. Gebaseerd op de populaire Nickelodeon-serie.

De SpongeBob SquarePants Film op IMDB

Score: 7 van de 10

SpongeBob SquarePants takes leave from the town of Bikini Bottom in order to track down King Neptune's stolen crown.

Acteurs in De SpongeBob SquarePants Film

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals De SpongeBob SquarePants Film

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Inheritance
Als een rijke man komt te overlijden, gaat zijn van hem vervreemde familie naar zijn landhuis vol ingewikkelde puzzels in de hoop een deel van zijn fortuin te bemachtigen.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.
Za duży na bajki 2
Als de nieuwe vriend van zijn moeder bij hen intrekt, begint Waldek aan een riskante reis door het Tatragebergte om de vader te vinden die hij nooit heeft ontmoet.
How to Ruin Love
Zoleka vermoedt ontrouw en is van plan haar vriend op heterdaad te betrappen, maar verpest zo haar eigen huwelijksaanzoek. Nu moet ze hem zien terug te winnen.
Tires
In de autogarage van zijn vader probeert een onhandige manager de klantenservice te verbeteren en de omzet te verhogen terwijl hij zijn lastige neef in het gareel moet houden.