Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Living with Leopards

Documentaire, 2024, 71 minuten
Living with Leopards
In deze natuurdocumentaire volgt een filmploeg van heel dichtbij twee luipaardwelpen op hun fascinerende weg naar volwassenheid.
De documentaire Living with Leopards is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 71 minuten. Geregisseerd door Alex Parkinson ('Last Breath') en ingesproken door de beroemde natuurdocumentairemaker Brad Bestelink. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Living with Leopards is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Living with Leopards

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Skywalkers: A Love Story
Twee waaghalzen testen de grenzen van hun liefde en vertrouwen als ze illegaal een van de hoogste gebouwen ter wereld beklimmen om een acrobatische stunt uit te halen.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
Supacell
Als vijf gewone inwoners van Zuid-Londen ontdekken dat ze over buitengewone krachten beschikken, moet één man ze samenbrengen om zijn geliefde te redden.
Hermanos Por Accidente
Twee eeneiige tweelingen zijn na hun geboorte in Colombia verwisseld. Hun complexe geschiedenis en nieuwe identiteit worden in deze boeiende documentaire onderzocht.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.