Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mac & Devin Go to High School

Film, 2012, 75 minuten, 1.132.426 beoordelingen
Mac & Devin Go to High School
Devin Overstreet mag namens z'n klas de afscheidsrede houden, maar veel levenservaring heeft hij niet. Dan verschijnt Mac-Johnson, een laatstejaars student en wietdealer.
De film Mac & Devin Go to High School is uitgebracht in 2012 en duurt 75 minuten. Meekijken gewenst. Sommige delen van het materiaal zijn mogelijk ongeschikt voor kinderen.Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mac & Devin Go to High School op Moviemeter

Student Mac die al vijftien jaar op dezelfde school zit en de streber Devin, die moeite heeft met het schrijven zijn afscheidstoespraak voor de diploma-uitreiking, komen in aanraking met elkaar. Dit resulteert al snel in een neerwaartse spiraal voor Devin, wanneer hij begint te blowen omdat Mac zijn eigen plantage heeft.

Mac & Devin Go to High School op IMDB

Score: 4 van de 10

A comedy that follows two high school students -- one overachiever struggling to write his valedictorian speech, the other a senior now going on his 15th year of school.

Acteurs in Mac & Devin Go to High School

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Engels

Meer zoals Mac & Devin Go to High School

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.