Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mac & Devin Go to High School

Film, 2012, 75 minuten, 1.132.426 beoordelingen
Mac & Devin Go to High School
Devin Overstreet mag namens z'n klas de afscheidsrede houden, maar veel levenservaring heeft hij niet. Dan verschijnt Mac-Johnson, een laatstejaars student en wietdealer.
De film Mac & Devin Go to High School is uitgebracht in 2012 en duurt 75 minuten. Meekijken gewenst. Sommige delen van het materiaal zijn mogelijk ongeschikt voor kinderen.Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mac & Devin Go to High School op Moviemeter

Student Mac die al vijftien jaar op dezelfde school zit en de streber Devin, die moeite heeft met het schrijven zijn afscheidstoespraak voor de diploma-uitreiking, komen in aanraking met elkaar. Dit resulteert al snel in een neerwaartse spiraal voor Devin, wanneer hij begint te blowen omdat Mac zijn eigen plantage heeft.

Mac & Devin Go to High School op IMDB

Score: 4 van de 10

A comedy that follows two high school students -- one overachiever struggling to write his valedictorian speech, the other a senior now going on his 15th year of school.

Acteurs in Mac & Devin Go to High School

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Engels

Meer zoals Mac & Devin Go to High School

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Comedy Chaos
Een onfortuinlijke man wordt bij zijn eigen bedrijf ontslagen en moet zijn broze huwelijk en zijn slecht lopende comedyclub zien te redden.
The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
Ready, Set, Love
In een wereld waar de mannelijke bevolking afneemt, besluit een vrouw deel te nemen aan een door de overheid gesponsorde datingwedstrijd.
The Heartbreak Agency
Wanneer een sceptische journalist met tegenzin deelneemt aan liefdesverdriettherapie voor een artikel, opent hij uiteindelijk zijn hart voor zijn charmante therapeut.
Players
Een New Yorkse sportjournaliste heeft een draaiboek vol versiertrucs, maar valt onverwachts voor een fling. Kan ze alleen op de korte baan spelen of houdt ze het nu langer vol?