Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mac & Devin Go to High School

Film, 2012, 75 minuten, 1.132.426 beoordelingen
Mac & Devin Go to High School
Devin Overstreet mag namens z'n klas de afscheidsrede houden, maar veel levenservaring heeft hij niet. Dan verschijnt Mac-Johnson, een laatstejaars student en wietdealer.
De film Mac & Devin Go to High School is uitgebracht in 2012 en duurt 75 minuten. Meekijken gewenst. Sommige delen van het materiaal zijn mogelijk ongeschikt voor kinderen.Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mac & Devin Go to High School op Moviemeter

Student Mac die al vijftien jaar op dezelfde school zit en de streber Devin, die moeite heeft met het schrijven zijn afscheidstoespraak voor de diploma-uitreiking, komen in aanraking met elkaar. Dit resulteert al snel in een neerwaartse spiraal voor Devin, wanneer hij begint te blowen omdat Mac zijn eigen plantage heeft.

Mac & Devin Go to High School op IMDB

Score: 4 van de 10

A comedy that follows two high school students -- one overachiever struggling to write his valedictorian speech, the other a senior now going on his 15th year of school.

Acteurs in Mac & Devin Go to High School

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Engels

Meer zoals Mac & Devin Go to High School

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.