Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mac & Devin Go to High School

Film, 2012, 75 minuten, 1.132.426 beoordelingen
Mac & Devin Go to High School
Devin Overstreet mag namens z'n klas de afscheidsrede houden, maar veel levenservaring heeft hij niet. Dan verschijnt Mac-Johnson, een laatstejaars student en wietdealer.
De film Mac & Devin Go to High School is uitgebracht in 2012 en duurt 75 minuten. Meekijken gewenst. Sommige delen van het materiaal zijn mogelijk ongeschikt voor kinderen. Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mac & Devin Go to High School op Moviemeter

Student Mac die al vijftien jaar op dezelfde school zit en de streber Devin, die moeite heeft met het schrijven zijn afscheidstoespraak voor de diploma-uitreiking, komen in aanraking met elkaar. Dit resulteert al snel in een neerwaartse spiraal voor Devin, wanneer hij begint te blowen omdat Mac zijn eigen plantage heeft.

Mac & Devin Go to High School op IMDB

Score: 4 van de 10

A comedy that follows two high school students -- one overachiever struggling to write his valedictorian speech, the other a senior now going on his 15th year of school.

Acteurs in Mac & Devin Go to High School

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Engels

Meer zoals Mac & Devin Go to High School

Gun

Gun

(2010)

Reincarnated

Reincarnated

(2012)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.