Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Longshots

Film, 2008, 94 minuten
The Longshots
Als een meisje van 11 de eerste vrouwelijke quarterback in het Pop Warner-toernooi wordt, vragen mensen zich af wat dit moet worden. Totdat de overwinning nabij is.
De film The Longshots is uitgebracht in 2008 en duurt 94 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Inspirerend, Aangrijpend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Longshots op IMDB

Score: 5,2 van de 10

The true story of Jasmine Plummer who, at the age of eleven, became the first female to play in Pop Warner football tournament in its 56-year history.

Acteurs in The Longshots

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.
A Killer Paradox
Als een gewone jongeman per ongeluk iemand vermoordt, volgen er meer moorden en raakt hij verstrikt in een eindeloos kat-en-muisspel met een sluwe rechercheur.
Alexander: The Making of a God
Interviews met experts en aangrijpende reconstructies onthullen het buitengewone leven van Alexander de Grote en zijn brandende verlangen om de wereld te veroveren.
The Kitchen
Izi wil graag weg uit The Kitchen, een van de laatste flatwijken in Londen. Maar wanneer de jonge Benji in zijn leven komt, staat hij voor een aantal moeilijke beslissingen.
The Bequeathed
Na de dood van een onbekende oom erft een vrouw een begraafplaats en raakt ze betrokken bij een reeks moorden en duistere geheimen.