Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Unbreakable Kimmy Schmidt

Tv-serie, 2019, 716 beoordelingen
Unbreakable Kimmy Schmidt
Wanneer een vrouw wordt gered van een apocalyptische sekte en in New York terechtkomt, moet ze in een wereld leven waarvan ze dacht dat deze niet meer bestond.
De tv-serie Unbreakable Kimmy Schmidt is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Deze serie kreeg 18 Emmy-nominaties, waaronder vier nominaties voor Beste comedy en negen voor Beste acteur/actrice. Unbreakable Kimmy Schmidt is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Unbreakable Kimmy Schmidt op IMDB

A woman escapes from a doomsday cult and starts life over again in New York City.

Acteurs in Unbreakable Kimmy Schmidt

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Sinatra: All or Nothing at All
Het leven en talent van de legendarische crooner Frank Sinatra zijn vastgelegd in deze documentairereeks met mooie terugblikken en herinneringen van vrienden, familie en collega's.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.
Hjørdis
Deze miniserie en spin-off van 'Rita' gaat over de lerares Hjørdis die een toneelstuk over pesten op touw zet met een groep moeilijke en verlegen leerlingen.