Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Best.Worst.Weekend.Ever.

Tv-serie, 2018
Best.Worst.Weekend.Ever.
Een stel bevriende tieners plant een onvergetelijk uitje naar Comic-Con om een idool te ontmoeten, maar raakt verwikkeld in allerlei hilarische en gênante situaties.
De tv-serie Best.Worst.Weekend.Ever. is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Best.Worst.Weekend.Ever. is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Jonge tiener, Groeipijn, Coole nerd, Comedy.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Best.Worst.Weekend.Ever. op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Best. Worst. Weekend. Ever. is a TV series starring Sam Ashe Arnold, Brittany Garms, and Sarkis Ninos. Zed and his teenage pals face a never-ending string of comedic events on their last weekend before high school.

Acteurs in Best.Worst.Weekend.Ever.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Nederlands;Engels [Origineel];Frans;Duits;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Best.Worst.Weekend.Ever.

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.