Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Best.Worst.Weekend.Ever.

Tv-serie, 2018
Best.Worst.Weekend.Ever.
Een stel bevriende tieners plant een onvergetelijk uitje naar Comic-Con om een idool te ontmoeten, maar raakt verwikkeld in allerlei hilarische en gênante situaties.
De tv-serie Best.Worst.Weekend.Ever. is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Best.Worst.Weekend.Ever. is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Jonge tiener, Groeipijn, Coole nerd, Comedy.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Best.Worst.Weekend.Ever. op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Best. Worst. Weekend. Ever. is a TV series starring Sam Ashe Arnold, Brittany Garms, and Sarkis Ninos. Zed and his teenage pals face a never-ending string of comedic events on their last weekend before high school.

Acteurs in Best.Worst.Weekend.Ever.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Nederlands;Engels [Origineel];Frans;Duits;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Best.Worst.Weekend.Ever.

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

10 Minutes Gone
Een brandkastkraker met geheugenverlies moet de stappen van een gesaboteerde bankoverval zien te achterhalen voordat een misdaadbaas zijn sporen – voorgoed – wist.
The Intruder
Een echtpaar betrekt hun droomhuis in Napa Valley. Dan pas beseft het stel dat de zonderlinge verkoper van het huis niet echt van plan is om te vertrekken.
Men in Black: International
Als van gedaante veranderende buitenaardse wezens de aarde bedreigen, gaan twee MIB-agenten op een missie om de wereld en hun eigen organisatie te redden.
Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Babies
Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.