Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Best.Worst.Weekend.Ever.

Tv-serie, 2018
Best.Worst.Weekend.Ever.
Een stel bevriende tieners plant een onvergetelijk uitje naar Comic-Con om een idool te ontmoeten, maar raakt verwikkeld in allerlei hilarische en gênante situaties.
De tv-serie Best.Worst.Weekend.Ever. is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Best.Worst.Weekend.Ever. is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Jonge tiener, Groeipijn, Coole nerd, Comedy.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Best.Worst.Weekend.Ever. op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Best. Worst. Weekend. Ever. is a TV series starring Sam Ashe Arnold, Brittany Garms, and Sarkis Ninos. Zed and his teenage pals face a never-ending string of comedic events on their last weekend before high school.

Acteurs in Best.Worst.Weekend.Ever.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Nederlands;Engels [Origineel];Frans;Duits;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Best.Worst.Weekend.Ever.

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.