Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Best.Worst.Weekend.Ever.

Tv-serie, 2018
Best.Worst.Weekend.Ever.
Een stel bevriende tieners plant een onvergetelijk uitje naar Comic-Con om een idool te ontmoeten, maar raakt verwikkeld in allerlei hilarische en gênante situaties.
De tv-serie Best.Worst.Weekend.Ever. is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Best.Worst.Weekend.Ever. is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Jonge tiener, Groeipijn, Coole nerd, Comedy.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Best.Worst.Weekend.Ever. op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Best. Worst. Weekend. Ever. is a TV series starring Sam Ashe Arnold, Brittany Garms, and Sarkis Ninos. Zed and his teenage pals face a never-ending string of comedic events on their last weekend before high school.

Acteurs in Best.Worst.Weekend.Ever.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Nederlands;Engels [Origineel];Frans;Duits;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Best.Worst.Weekend.Ever.

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

House Arrest
Het vrijwillige huisarrest van een man die de wereld beu is, leidt door de gelijktijdige aankomst van een gek pakket en een nieuwsgierige journalist tot komische fouten.
GO! La fiesta inolvidable
Mía's vakantie met haar vader wordt verstoord door de onverwachte komst van Lupe, Mercedes, Juanma en Álvaro. Ze zetten de schoolperikelen aan de rand van het meer voort.
El sendero de la anaconda
In de meest afgelegen delen van het Amazonewoud ontmoeten een schrijver en een bevriende antropoloog gemeenschappen die zich al eeuwen verzetten tegen verandering.
Klaus
Een egoïstische postbode en een eenzame speelgoedmaker sluiten een onvoorstelbare vriendschap. Ze brengen blijdschap in een koude, donkere stad die het hard nodig heeft.
I'm with the Band: Nasty Cherry
In een ongefilterde, intieme docuserie ontdekt popstermentor Charli XCX wat ervoor nodig is om een echte, stoere meidenpunkband te laten slagen of floppen.