Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chappelle's Home Team - Earthquake: Legendary

Film, 2022, 36 minuten
Chappelle's Home Team - Earthquake: Legendary
Earthquake schudt het podium op met zijn meningen over 'gezondheid is rijkdom', prostaatonderzoeken en een bijzonder lange celebritybegrafenis.
De film Chappelle's Home Team - Earthquake: Legendary is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 36 minuten. Dave Chappelle is uitvoerend producent en geeft een hartverwarmende introductie. Geschikt voor alle leeftijden. Chappelle's Home Team - Earthquake: Legendary is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chappelle's Home Team - Earthquake: Legendary op IMDB

Score: 8,4 van de 10

Dave Chappelle takes on gun culture, the opioid crisis, and the tidal wave of celebrity scandals in a defiant stand-up special filmed in Atlanta.

Acteur

Regisseur

Meer zoals Chappelle's Home Team - Earthquake: Legendary

Firebrand

Firebrand

(2019)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
A Most Annoying Island
Een 11-jarige jongen probeert een eeuwenoude vloek te verbreken die elke bewoner en bezoeker van een klein eiland onuitstaanbaar maakt.
Who's a Good Boy?
Chema wil maar één ding: uitgaan met Claudia, het aantrekkelijke nieuwe meisje op zijn school, en zijn maagdelijkheid verliezen. Zal dat lukken voordat hij zijn diploma haalt?