Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chappelle's Home Team - Earthquake: Legendary

Film, 2022, 36 minuten
Chappelle's Home Team - Earthquake: Legendary
Earthquake schudt het podium op met zijn meningen over 'gezondheid is rijkdom', prostaatonderzoeken en een bijzonder lange celebritybegrafenis.
De film Chappelle's Home Team - Earthquake: Legendary is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 36 minuten. Dave Chappelle is uitvoerend producent en geeft een hartverwarmende introductie. Geschikt voor alle leeftijden. Chappelle's Home Team - Earthquake: Legendary is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chappelle's Home Team - Earthquake: Legendary op IMDB

Score: 8,4 van de 10

Dave Chappelle takes on gun culture, the opioid crisis, and the tidal wave of celebrity scandals in a defiant stand-up special filmed in Atlanta.

Acteur

Regisseur

Meer zoals Chappelle's Home Team - Earthquake: Legendary

Firebrand

Firebrand

(2019)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Amy Schumer: Emergency Contact
Amy Schumer vertelt over haar gezicht laseren, postnatale seks, de ramp rond de naam van haar baby en Viagra-kauwtabletjes in deze ondeugende en openhartige stand-upspecial.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.
¡Que viva México!
Na de dood van zijn grootvader, een mijnwerker, reist Pancho met zijn vrouw en kinderen naar zijn geboortestad. Daar ontstaat chaos met zijn familieleden over de erfenis.
Cattivi Pensieri
Een gerespecteerde advocaat stuit in zijn eigen huis op een onbekende man en raakt geobsedeerd door het idee dat zijn vrouw een affaire heeft.