Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chappelle's Home Team - Earthquake: Legendary

Film, 2022, 36 minuten
Chappelle's Home Team - Earthquake: Legendary
Earthquake schudt het podium op met zijn meningen over 'gezondheid is rijkdom', prostaatonderzoeken en een bijzonder lange celebritybegrafenis.
De film Chappelle's Home Team - Earthquake: Legendary is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 36 minuten. Dave Chappelle is uitvoerend producent en geeft een hartverwarmende introductie. Geschikt voor alle leeftijden. Chappelle's Home Team - Earthquake: Legendary is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chappelle's Home Team - Earthquake: Legendary op IMDB

Score: 8,4 van de 10

Dave Chappelle takes on gun culture, the opioid crisis, and the tidal wave of celebrity scandals in a defiant stand-up special filmed in Atlanta.

Acteur

Regisseur

Meer zoals Chappelle's Home Team - Earthquake: Legendary

Firebrand

Firebrand

(2019)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kevin Hart: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
De grootste comedysterren komen samen om Kevin Hart te eren - en te roasten - als hij de Mark Twain Prize for American Humor in ontvangst neemt tijdens een hilarische ceremonie.
The Roast of Tom Brady
Tom Brady wordt het vuur na aan de schenen gelegd in deze livestream-roast vol sterren met presentator Kevin Hart. (Live-event in het Engels.)
Katt Williams: Woke Foke
Comedian Katt Williams laat zich op 4 mei tijdens de tweede stand-up-livestream van Netflix in realtime helemaal gaan. (Live-event in het Engels.)
Deaw Special: Super Soft Power
De Thaise comedian Udom Taephanich deelt openhartige verhalen uit zijn chaotische leven, van een voetbalwedstrijd met sterspelers tot gênante datingproblemen.
Neal Brennan: Crazy Good
In deze stand-upspecial heeft comedian Neal Brennan het over crypto, gepronk op social media, sekscomplimenten en de link tussen succes en geestelijke gezondheid.