Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Roast of Tom Brady

Film, 2024, 179 minuten
The Roast of Tom Brady
Tom Brady wordt het vuur na aan de schenen gelegd in deze livestream-roast vol sterren met presentator Kevin Hart. (Live-event in het Engels.)
De film The Roast of Tom Brady is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 179 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. The Roast of Tom Brady is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Roast of Tom Brady

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels

Meer zoals The Roast of Tom Brady

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kevin Hart: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
De grootste comedysterren komen samen om Kevin Hart te eren - en te roasten - als hij de Mark Twain Prize for American Humor in ontvangst neemt tijdens een hilarische ceremonie.
Katt Williams: Woke Foke
Comedian Katt Williams laat zich op 4 mei tijdens de tweede stand-up-livestream van Netflix in realtime helemaal gaan. (Live-event in het Engels.)
Deaw Special: Super Soft Power
De Thaise comedian Udom Taephanich deelt openhartige verhalen uit zijn chaotische leven, van een voetbalwedstrijd met sterspelers tot gênante datingproblemen.
Neal Brennan: Crazy Good
In deze stand-upspecial heeft comedian Neal Brennan het over crypto, gepronk op social media, sekscomplimenten en de link tussen succes en geestelijke gezondheid.
Hannah Gadsby's Gender Agenda
Genderqueer comedians van over de hele wereld betreden het podium van het Alexandra Palace in Londen. Deze comedyshow wordt gepresenteerd door de bekroonde Hannah Gadsby.