Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Deaw Special: Super Soft Power

Film, 2024, 138 minuten
Deaw Special: Super Soft Power
De Thaise comedian Udom Taephanich deelt openhartige verhalen uit zijn chaotische leven, van een voetbalwedstrijd met sterspelers tot gênante datingproblemen.
De film Deaw Special: Super Soft Power is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 138 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deaw Special: Super Soft Power is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Thai - Audiodescriptie;Thai [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Thai

Meer zoals Deaw Special: Super Soft Power

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Master of the House
Na de dood van hun patriarch, die zijn diamantenimperium achterlaat - en de huishoudster met wie hij onlangs getrouwd is - komt een familie in een machtsstrijd terecht.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.
Kevin Hart: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
De grootste comedysterren komen samen om Kevin Hart te eren - en te roasten - als hij de Mark Twain Prize for American Humor in ontvangst neemt tijdens een hilarische ceremonie.
The Roast of Tom Brady
Tom Brady wordt het vuur na aan de schenen gelegd in deze livestream-roast vol sterren met presentator Kevin Hart. (Live-event in het Engels.)
Katt Williams: Woke Foke
Comedian Katt Williams laat zich op 4 mei tijdens de tweede stand-up-livestream van Netflix in realtime helemaal gaan. (Live-event in het Engels.)