Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dance Brothers

Tv-serie, 2023
Dance Brothers
Twee broers willen beroemde dansers worden en openen hun eigen club. Maar hun artistieke toewijding botst al snel met de zakelijke kant en hun band komt in gevaar.
De tv-serie Dance Brothers is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Roderick Kabanga, Samuel Kujala en Jeanine Muyima spelen een hoofdrol in deze dramaserie, geproduceerd door Max Malka. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Dance Brothers is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend, Bitterzoet, Aangrijpend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Dance Brothers

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Fins - Audiodescriptie;Fins [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Fins;Frans;Nederlands

Meer zoals Dance Brothers

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.
Hierarchy
Slechts een kleine groep leerlingen schrijft de wet voor op Jusin High School. Maar dan veroorzaakt een geheimzinnige nieuwe leerling een barst in hun ondoordringbare wereld.
Eric
In de jaren 80 zoekt een wanhopige vader samen met een vastberaden agent in New York naar zijn vermiste negenjarige zoon, terwijl hij tegen zijn eigen demonen vecht.
The Life You Wanted
Gloria is na haar transitie eindelijk gelukkig en gesetteld, tot een bezoek van een oude vriendin met verontrustend nieuws haar wereld op z'n kop zet.