Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De dolle tweeling 2

De Dolle Tweeling 2
Film, 2012, 90 minuten, 4.910 beoordelingen
De dolle tweeling 2
Het begint als de meisjes na de zomervakantie terugkeren naar het internaat. Mevrouw Theobald, het schoolhoofd, is op reis en Mademoiselle Bertoux heeft nu de leiding.
De film De dolle tweeling 2 is uitgebracht in 2012 en duurt 90 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Gezinsvriendelijk.
Alle leeftijden
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De dolle tweeling 2 op Moviemeter

Eindelijk is de zomervakantie voorbij en kan de tweeling Hanni en Nanni terugkeren naar hun geliefde Lindenhof. Daar is intussen veel veranderd. Omdat Mevrouw Theobald op reis moest, moet nu Mademoiselle Bertoux het roer overnemen. Er zijn drie nieuwe studentes, waarvan er een een prinses is, hockey wordt wegens het chronische geldgebrek geschrapt uit het lessenplan en Philippe, de knappe neef van Mademoiselle, maakt de puberende tienermeisjes het hoofd gek.

De dolle tweeling 2 op IMDB

Score: 4,8 van de 10

The summer break is over and the twins returned to Lindenhof. That has now changed a lot. Because Mrs Theobald had to travel, Mademoiselle Bertoux has taken the lead.

Acteurs in De dolle tweeling 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands

Meer zoals De dolle tweeling 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Always Amore
Een weduwe huurt een consultant in om het restaurant van haar overleden man te redden. Ze stelt zich langzaam open voor veranderingen, maar kan ze ook nieuwe liefde accepteren?
Unstable
Een biotech-genie probeert zijn verdriet te verwerken met steun van zijn zoon, die onder de schaduw van zijn vader uit wil komen en het familiebedrijf wil redden.
Think Like a Man Too
Een romantisch huwelijksweekend in Las Vegas loopt verkeerd wanneer de mannen en vrouwen elkaar proberen te overtreffen in een losbandige nacht.
You Don't Mess with the Zohan
Een Mossad-agent zet zijn eigen dood in scène om een kapperszaak in Amerika te beginnen. Een Palestijn herkent hem en heeft nog een rekening te vereffenen...
Wellmania
Als een succesvolle schrijfster door een gezondheidscrisis haar leven als feestbeest moet herzien, start ze een reis om beter te worden — zelfs als dat haar dood wordt.