Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Spiderwick Chronicles

De Spiderwick-Kronieken
Film, 2008, 97 minuten, 1.575.096 beoordelingen
The Spiderwick Chronicles
Wanneer een tweeling die in de stad is opgegroeid, verhuist naar een bouwvallig landhuis, moeten ze zich aanpassen, vooral nadat ze een magische wereld hebben ontdekt.
De film The Spiderwick Chronicles is uitgebracht in 2008 en duurt 97 minuten. In dit familieavontuur spelen Mary-Louise Parker and charmeur Seth Rogen de hoofdrol. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Spiderwick Chronicles op Moviemeter

De tweelingbroers Jared en Simon verhuizen samen met hun moeder en zus Mallory naar het oude landhuis van hun tante, Villa Spiderwick. Daar ontdekken de kinderen al snel een geheime bibliotheek, waar ze een mysterieus boek vinden. Ze maken ook kennis met een kobold die in het huis woont en die de kinderen het leven zuur maakt. Deze kobold waarschuwt de kinderen wel het boek dat ze gevonden hebben te verbranden, want anders zouden zij weleens in grote problemen kunnen komen. Zijn waarschuwing lijkt echter te laat te komen...

The Spiderwick Chronicles op IMDB

Score: 7 van de 10

Upon moving into the run-down Spiderwick Estate with their mother, twin brothers Jared and Simon Grace, along with their sister Mallory, find themselves pulled into an alternate world full of faeries and other creatures.

Acteurs in The Spiderwick Chronicles

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Spiderwick Chronicles

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Drifting Home
Tijdens een noodlottige zomer moet een groep basisschoolkinderen in een op drift geraakt, verlaten flatgebouw bij zichzelf te rade gaan om de ​weg terug naar huis te vinden.
Ivy + Bean
Bean ontdekt dat haar buurmeisje Ivy magische krachten bezit. De twee zorgen er met een toverspreuk voor dat Beans oudere zus voor eeuwig moet blijven dansen.
Ivy + Bean: Doomed to Dance
Ivy en Bean gaan op ballet. Dan horen ze echter dat ze voor honderden mensen moeten dansen. Tijd om een smoes te bedenken, tout de suite!
Ivy + Bean: The Ghost That Had to Go
Koude, witte mist. Rammelende leidingen. En een griezelige stem die uit de afvoer komt. Zit er een spook in de badkamer op school? Ivy en Bean gaan het uitzoeken.