Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De Spiderwick-kronieken

De Spiderwick-Kronieken
Film, 2008, 96 minuten, 1.575.096 beoordelingen
De Spiderwick-kronieken
Wanneer een tweeling die in de stad is opgegroeid, verhuist naar een bouwvallig landhuis, moeten ze zich aanpassen, vooral nadat ze een magische wereld hebben ontdekt.
De film De Spiderwick-kronieken is uitgebracht in 2008 en duurt 96 minuten. In dit familieavontuur spelen Mary-Louise Parker and charmeur Seth Rogen de hoofdrol. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De Spiderwick-kronieken op Moviemeter

De tweelingbroers Jared en Simon verhuizen samen met hun moeder en zus Mallory naar het oude landhuis van hun tante, Villa Spiderwick. Daar ontdekken de kinderen al snel een geheime bibliotheek, waar ze een mysterieus boek vinden. Ze maken ook kennis met een kobold die in het huis woont en die de kinderen het leven zuur maakt. Deze kobold waarschuwt de kinderen wel het boek dat ze gevonden hebben te verbranden, want anders zouden zij weleens in grote problemen kunnen komen. Zijn waarschuwing lijkt echter te laat te komen...

De Spiderwick-kronieken op IMDB

Score: 7 van de 10

Upon moving into the run-down Spiderwick Estate with their mother, twin brothers Jared and Simon Grace, along with their sister Mallory, find themselves pulled into an alternate world full of faeries and other creatures.

Acteurs in De Spiderwick-kronieken

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals De Spiderwick-kronieken

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dragon Quest Your Story
Luca treedt in de voetsporen van zijn vader om zijn moeder uit handen van de slechte Ladja te redden. Zijn enige hoop is de hemelse held met het Zenithiaanse zwaard.
NiNoKuni
Twee gewone tieners gaan op een magische zoektocht om het leven van hun vriendin en haar tegenhanger uit een andere wereld te redden. Maar de liefde bemoeilijkt hun reis.
Super Monsters redden kerstmis
Het is kerstavond in Paddenburg en de Super Monsters komen bij elkaar om alles te versieren, het vermiste rendier van de Kerstman te vinden en Kerstmis te redden!
Gaston Lagaffe
De baas van een start-up probeert te voorkomen dat een nieuwe stagiaire met rare uitvindingen een belangrijke zakendeal saboteert en eindeloze catastrofes veroorzaakt.
Rémi sans famille
Een getalenteerd weeskind wordt een zingende straatartiest met de hulp van een eigenaardige muzikant die hem op een avontuur vol groei en zelfontdekking uitstuurt.