Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Spiderwick Chronicles

De Spiderwick-Kronieken
Film, 2008, 97 minuten, 1.575.096 beoordelingen
The Spiderwick Chronicles
Wanneer een tweeling die in de stad is opgegroeid, verhuist naar een bouwvallig landhuis, moeten ze zich aanpassen, vooral nadat ze een magische wereld hebben ontdekt.
De film The Spiderwick Chronicles is uitgebracht in 2008 en duurt 97 minuten. In dit familieavontuur spelen Mary-Louise Parker and charmeur Seth Rogen de hoofdrol. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Spiderwick Chronicles op Moviemeter

De tweelingbroers Jared en Simon verhuizen samen met hun moeder en zus Mallory naar het oude landhuis van hun tante, Villa Spiderwick. Daar ontdekken de kinderen al snel een geheime bibliotheek, waar ze een mysterieus boek vinden. Ze maken ook kennis met een kobold die in het huis woont en die de kinderen het leven zuur maakt. Deze kobold waarschuwt de kinderen wel het boek dat ze gevonden hebben te verbranden, want anders zouden zij weleens in grote problemen kunnen komen. Zijn waarschuwing lijkt echter te laat te komen...

The Spiderwick Chronicles op IMDB

Score: 7 van de 10

Upon moving into the run-down Spiderwick Estate with their mother, twin brothers Jared and Simon Grace, along with their sister Mallory, find themselves pulled into an alternate world full of faeries and other creatures.

Acteurs in The Spiderwick Chronicles

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Spiderwick Chronicles

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.
Everest: De jonge yeti
Een avontuurlijke tiener en haar vrienden ontmoeten een magische yeti en gaan op een epische reis door China om hem thuis te brengen. Vijanden zitten hen echter op de hielen.
Guillermo del Toro’s Pinocchio
In deze verbluffende muzikale stop-motionfilm levert Oscar©-winnaar Guillermo del Toro een moderne versie van het klassieke verhaal over een houten pop die tot leven wordt gewekt.