Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hotel Transsylvanië

Hotel Transsylvanië: Hotel Vol Monsters
Film, 2012, 91 minuten, 352.916 beoordelingen
Hotel Transsylvanië
De eigenaar van Hotel Transsylvanië, Dracula, doet dubbel werk als overbezorgde vader wanneer een ongewenste aanbidder interesse toont voor zijn tienerdochter.
De film Hotel Transsylvanië is uitgebracht in 2012 en duurt 91 minuten. De Engelstalige versie van deze grappige animatiefilm werd ingesproken door Adam Sandler, Andy Samberg en Selena Gomez. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hilarisch.
6 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hotel Transsylvanië op Moviemeter

Welkom in Hotel Transylvania, Dracula's luxueuze 'vijf-stakenresort', waar monsters en hun families zich kunnen uitleven, bevrijd van de bemoeienissen van de menselijke wereld. Maar hier is een weinig bekend feit over Dracula: hij is niet alleen prins van de duisternis, hij is ook vader. Overbeschermend voor zijn tienerdochter Mavis, fabriceert Dracula uitgebreide gevaren om haar avontuurlijke instelling te ontmoedigen.

Hotel Transsylvanië op IMDB

Score: 7 van de 10

Dracula, who operates a high-end resort away from the human world, goes into overprotective mode when a boy discovers the resort and falls for the count's teen-aged daughter.

Trailer

Acteurs in Hotel Transsylvanië

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Hotel Transsylvanië

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
The Marriage App
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.