Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Guardian of the Monarchs

Documentaire, 2024, 91 minuten
The Guardian of the Monarchs
De bossen van Michoacán zijn het leefgebied van de monarchvlinder. Activist Homero Gómez sprak zich uit voor het behoud van de bossen, waarna hij plotseling verdween.
De documentaire The Guardian of the Monarchs is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 91 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. The Guardian of the Monarchs is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Latijns-Amerika) - Audiodescriptie;Spaans (Latijns-Amerika) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Latijns-Amerika);Frans;Nederlands

Meer zoals The Guardian of the Monarchs

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Power
Duik in de onbekende geschiedenis van de Amerikaanse politie in deze intrigerende documentaire die de vraag stelt: wie is machtiger, het volk of de politie?
Living with Leopards
In deze natuurdocumentaire volgt een filmploeg van heel dichtbij twee luipaardwelpen op hun fascinerende weg naar volwassenheid.
The Final: Attack on Wembley
Engeland kan eindelijk meedingen naar de titel voor een groot kampioenschap. 6000 fans zonder kaartje bestormen het Wembley Stadion en laten een spoor van vernieling na.
Creating a Universe - The Making of Rebel Moon
Neem een kijkje achter de schermen met regisseur Zack Snyder en de cast en crew van zijn epische scifi-saga die een groot nieuw scifi-universum op het scherm brengen.
Secrets of the Neanderthals
Deze documentaire gaat dieper in op de geheimen rond de Neanderthalers. Wat vertellen de fossiele resten ons over hun leven en waardoor zijn ze verdwenen?