Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Three Identical Strangers

Documentaire, 2018, 97 minuten
Three Identical Strangers

Ontdek het Verbijsterende Verhaal van "Three Identical Strangers"

In 2018 bracht regisseur Tim Wardle een documentaire uit die de wereld versteld deed staan. "Three Identical Strangers" vertelt het ongelooflijke verhaal van drie vreemden die ontdekken dat ze identieke drielingen zijn, gescheiden bij de geboorte. Maar wat begint als een hartverwarmend verhaal over hereniging, ontrafelt al snel tot een duistere en complexe geschiedenis vol geheimen.

Hoe is het mogelijk dat drie jongemannen, opgegroeid in verschillende gezinnen zonder weet van elkaars bestaan, elkaar vinden? En wat zegt hun verhaal over natuur versus opvoeding? "Three Identical Strangers" neemt je mee op een emotionele en intellectuele achtbaan, waarbij elke wending meer vragen oproept dan antwoorden biedt.

Deze documentaire is niet alleen een fascinerend kijkje in de levens van deze mannen, maar stelt ook grotere vragen over ethiek in de wetenschap en de invloed van genetica versus omgeving. Heb jij je ooit afgevraagd hoeveel van wie we zijn voorbestemd is door onze genen? "Three Identical Strangers" zal je zeker aan het denken zetten.

Feiten en geruchten rondom Three Identical Strangers

  • De documentaire "Three Identical Strangers" heeft op het Sundance Film Festival van 2018 de Special Jury Prize gewonnen.
  • Er gaan geruchten dat de filmmakers meer dan vier jaar hebben besteed aan het onderzoeken en samenstellen van het verhaal achter "Three Identical Strangers".
  • "Three Identical Strangers" heeft wereldwijd voor controverse gezorgd door ethische vragen te stellen over wetenschappelijk onderzoek.
  • Na de release van "Three Identical Strangers" zijn er online discussies ontstaan over mogelijke vervolgprojecten die dieper ingaan op vergelijkbare thema's.
De documentaire Three Identical Strangers is uitgebracht in 2018 en duurt 97 minuten. Tim Wardle won met deze film de Directors Guild of America Award voor Beste regie van een documentaire. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Three Identical Strangers op IMDB

Score: 7,6 van de 10

New York, 1980: three complete strangers accidentally discover that they are identical triplets, separated at birth. The 19-year-olds' joyous reunion catapults them to international fame, but it also unlocks an extraordinary and disturbing secret that goes beyond their own lives - and could transform our understanding of human nature forever.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Three Identical Strangers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Skywalkers: A Love Story
Twee waaghalzen testen de grenzen van hun liefde en vertrouwen als ze illegaal een van de hoogste gebouwen ter wereld beklimmen om een acrobatische stunt uit te halen.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
Supacell
Als vijf gewone inwoners van Zuid-Londen ontdekken dat ze over buitengewone krachten beschikken, moet één man ze samenbrengen om zijn geliefde te redden.
Hermanos Por Accidente
Twee eeneiige tweelingen zijn na hun geboorte in Colombia verwisseld. Hun complexe geschiedenis en nieuwe identiteit worden in deze boeiende documentaire onderzocht.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.