Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Greatest Night in Pop

Documentaire, 2024, 97 minuten
The Greatest Night in Pop
In januari 1985 kwamen de beroemdste muzieksterren op een avond samen om 'We Are the World' op te nemen. Deze documentaire blikt achter de schermen van een historische gebeurtenis.
De documentaire The Greatest Night in Pop is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 97 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. The Greatest Night in Pop is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Nostalgisch, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Greatest Night in Pop

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Skywalkers: A Love Story
Twee waaghalzen testen de grenzen van hun liefde en vertrouwen als ze illegaal een van de hoogste gebouwen ter wereld beklimmen om een acrobatische stunt uit te halen.
Find Me Falling
Na een mislukt comebackalbum trekt een rockster zich terug in een huis op een klif op Cyprus. Maar daar wordt zijn nieuwe leven bemoeilijkt door bezoekers en een oude vlam.
The Song of Names
Tientallen jaren terug verdween zijn geadopteerde broer voor een groot optreden. Na een aanwijzing begint een man aan een enorme reis om de vioolvirtuoos terug te vinden.
Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Hermanos Por Accidente
Twee eeneiige tweelingen zijn na hun geboorte in Colombia verwisseld. Hun complexe geschiedenis en nieuwe identiteit worden in deze boeiende documentaire onderzocht.