Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Greatest Night in Pop

Documentaire, 2024, 97 minuten
The Greatest Night in Pop
In januari 1985 kwamen de beroemdste muzieksterren op een avond samen om 'We Are the World' op te nemen. Deze documentaire blikt achter de schermen van een historische gebeurtenis.
De documentaire The Greatest Night in Pop is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 97 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. The Greatest Night in Pop is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Nostalgisch, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Greatest Night in Pop

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thelma de eenhoorn
Een ambitieuze zingende pony wordt plotseling beroemd wanneer ze verandert in een glitterende eenhoorn. Maar de weg naar succes gaat niet over rozen.
Power
Duik in de onbekende geschiedenis van de Amerikaanse politie in deze intrigerende documentaire die de vraag stelt: wie is machtiger, het volk of de politie?
Living with Leopards
In deze natuurdocumentaire volgt een filmploeg van heel dichtbij twee luipaardwelpen op hun fascinerende weg naar volwassenheid.
The Guardian of the Monarchs
De bossen van Michoacán zijn het leefgebied van de monarchvlinder. Activist Homero Gómez sprak zich uit voor het behoud van de bossen, waarna hij plotseling verdween.
The Final: Attack on Wembley
Engeland kan eindelijk meedingen naar de titel voor een groot kampioenschap. 6000 fans zonder kaartje bestormen het Wembley Stadion en laten een spoor van vernieling na.