Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cooking Up Murder: Uncovering the Story of César Román

Tv-serie, 2024
Cooking Up Murder: Uncovering the Story of César Román
Deze docuserie analyseert een moordzaak tegen een Spaanse chef-kok, die een prominente carrière opbouwde via een web van geheimen en valse identiteiten.
De tv-serie Cooking Up Murder: Uncovering the Story of César Román is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Cooking Up Murder: Uncovering the Story of César Román is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Cooking Up Murder: Uncovering the Story of César Román

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal
Een datingsite voor buitenechtelijke affaires wordt gehackt en de persoonlijke gegevens van miljoenen gebruikers komen op straat te liggen. Met desastreuze gevolgen.
Psych
Shawn Spencer blijkt een bijna bovennatuurlijke gave te hebben voor het oplossen van misdaden. Zozeer zelfs dat de politie gebruik wil maken van zijn diensten als helderziende.
S.W.A.T.
Een sergeant krijgt in zijn woonplaats Los Angeles de taak om een eliteteam van agenten te leiden - en dodelijke spanningen in zijn gemeenschap te ontzenuwen.
The Asunta Case
Nadat de ouders van de twaalfjarige Asunta hun dochter hebben opgegeven als vermist, keert het onderzoek zich al snel tegen hen. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.
The Doomsday Cult of Antares de la Luz
Bijna tien jaar nadat ze zijn beschuldigd van een gruwelijke misdaad, delen voormalige leden van een Chileense sekte hun angstaanjagende ervaringen.