Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Flushed Away

Muis van Huis
Film, 2006, 85 minuten, 1.051.341 beoordelingen
Flushed Away
Een verwende muis denkt dat hij 't allemaal mooi voor elkaar heeft tot hij letterlijk wordt weggespoeld naar een wereld van ninjakikkers, rioolratten en zingende slakken.
De film Flushed Away is uitgebracht in 2006 en duurt 85 minuten. Ian McKellan, Kate Winslet en Hugh Jackman leenden hun stemmen uit voor deze geweldige animatiecomedy. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hilarisch.
6 jaar en ouder Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Flushed Away op Moviemeter

De rat Roddy woont in een veilige kooi in de dure wijk van Londen, tot op de dag dat hij door een inbreker door het toilet wordt gespoeld. Hij komt via het riool terecht in een ondergrondse wereld en wil zo snel mogelijk terug naar huis. Hij krijgt hierbij hulp van Rita, die hij heeft beloofd ruim te belonen als zij hem weer thuis weet te krijgen. Dit lijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan als blijkt dat de kwaadaardige Toad achter het tweetal aan zit.

Flushed Away op IMDB

Score: 7 van de 10

The story of an uptown rat that gets flushed down the toilet from his penthouse apartment, ending in the sewers of London, where he has to learn a whole new and different way of life.

Acteurs in Flushed Away

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Flushed Away

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.