Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Happy Feet

Film, 2006, 108 minuten, 3.049.706 beoordelingen
Happy Feet
De jonge pinguïn Mumble kan niet zo goed zingen als zijn vrienden om een vrouwtje aan te trekken. Hij heeft echter een bijzondere gave: hij kan tapdansen als geen ander!
De film Happy Feet is uitgebracht in 2006 en duurt 108 minuten. Waren de bijdrages van Robin Williams en Nicole Kidman de reden voor de Oscar voor Beste animatiefilm? Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Hartverwarmend, Feelgood.
6 jaar en ouder Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Happy Feet op Moviemeter

Het verhaal speelt zich af in de wereld van de Keizerspinguïns op Antarctica. Deze pinguïns zingen, ieder zijn eigen lied, om partners aan te trekken. Helaas is Mumble, de zoon van Memphis en Norma Jean, de slechtst denkbare zanger. Dit probeert hij echter te compenseren met zijn uitzonderlijke tapdans-kwaliteiten.

Happy Feet op IMDB

Score: 6 van de 10

Into the world of the Emperor Penguins, who find their soul mates through song, a penguin is born who cannot sing. But he can tap dance something fierce!

Acteurs in Happy Feet

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Nederlands
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Happy Feet

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thelma de eenhoorn
Een ambitieuze zingende pony wordt plotseling beroemd wanneer ze verandert in een glitterende eenhoorn. Maar de weg naar succes gaat niet over rozen.
Fireheart
Een tiener vermomt zich om de eerste brandweervrouw van New York te worden. Haar moed wordt op de proef gesteld wanneer een reeks branden om een held vraagt.
Woody Woodpecker Goes to Camp
Woody wordt het bos uitgestuurd en denkt een permanent thuis te hebben gevonden in Kamp Woo Hoo, totdat een inspecteur dreigt het kamp te sluiten.
Anna Aardbei en het Bloemenfestival
Anna Aardbei wil dolgraag de prijs voor de beste praalwagen winnen op het bloemenfestival van Appelstad, maar een jaloerse influencer en een monsterlijke plant staan in de weg.
Greatest Days
Vier vrouwen willen het hoogtepunt van hun tienerleven herbeleven en hun verbroken relaties herstellen. Ze komen samen om hun favoriete band live te zien spelen.