Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Happy Feet

Film, 2006, 108 minuten, 3.049.706 beoordelingen
Happy Feet
De jonge pinguïn Mumble kan niet zo goed zingen als zijn vrienden om een vrouwtje aan te trekken. Hij heeft echter een bijzondere gave: hij kan tapdansen als geen ander!
De film Happy Feet is uitgebracht in 2006 en duurt 108 minuten. Waren de bijdrages van Robin Williams en Nicole Kidman de reden voor de Oscar voor Beste animatiefilm? Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Hartverwarmend, Feelgood.
6 jaar en ouder Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Happy Feet op Moviemeter

Het verhaal speelt zich af in de wereld van de Keizerspinguïns op Antarctica. Deze pinguïns zingen, ieder zijn eigen lied, om partners aan te trekken. Helaas is Mumble, de zoon van Memphis en Norma Jean, de slechtst denkbare zanger. Dit probeert hij echter te compenseren met zijn uitzonderlijke tapdans-kwaliteiten.

Happy Feet op IMDB

Score: 6 van de 10

Into the world of the Emperor Penguins, who find their soul mates through song, a penguin is born who cannot sing. But he can tap dance something fierce!

Acteurs in Happy Feet

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Nederlands
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Happy Feet

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
LEGO Friends The Next Chapter – New Beginnings
De nieuwe vrienden kunnen de chaos van de eerste schooldag overleven en leren elkaar kennen door te bakken voor het Welcome to School Festival.
Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.
Barbie: The Pearl Princess
Barbie kruipt in de huid van Lumina, een zeemeermin die droomt van een leven als prinses. Met haar magische krachten laat ze al van jongs af aan parels dansen en gloeien.
¡Que viva México!
Na de dood van zijn grootvader, een mijnwerker, reist Pancho met zijn vrouw en kinderen naar zijn geboortestad. Daar ontstaat chaos met zijn familieleden over de erfenis.