Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

India Favolosa

Documentaire, 1954, 81 minuten
India Favolosa
Van oude tempels tot moderne steden: in deze documentaire zien we het India van de jaren vijftig met spectaculaire kleurenbeelden van filmmaker Claude Renoir.
De documentaire India Favolosa is uitgebracht in 1954 en duurt 81 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals India Favolosa

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.
Lover, Stalker, Killer
In deze meeslepende documentaire probeert een monteur voor het eerst online te daten. Hij ontmoet een vrouw die haar romantische obsessie tot het uiterste drijft.
The Greatest Night in Pop
In januari 1985 kwamen de beroemdste muzieksterren op een avond samen om 'We Are the World' op te nemen. Deze documentaire blikt achter de schermen van een historische gebeurtenis.
Society of the Snow: Who Were We on the Mountain?
Kijk hoe het creatieve proces achter 'Society of the Snow' tot stand is gekomen, met cast, crew, regisseur J.A. Bayona en zelfs echte overlevenden.
Full Circle
De verhalen van de virale zitskiër Trevor Kennison en alpinist Barry Corbet staan centraal in deze docu over de geschiedenis van adaptieve atleten in extreme sporten.