Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Inventing Anna

Tv-serie, 2022
Inventing Anna
Moedige ondernemer of oplichter? Een journalist onderzoekt het verhaal van Anna Delvey, die de elite van New York ervan overtuigde dat ze een Duitse erfgename was.
De tv-serie Inventing Anna is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Emmy-winnares Julia Garner ('Ozark') en Anna Chlumsky ('Veep') spelen in deze miniserie van Shonda Rhimes ('Scandal'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Inventing Anna is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Inventing Anna op IMDB

Score: 6,6 van de 10

In Inventing Anna, a journalist with a lot to prove investigates the case of Anna Delvey, the Instagram-legendary German heiress who stole the hearts of New York's social scene and stole their money as well. But is Anna New York's biggest con woman or is she simply the new portrait of the American dream? Anna and the reporter form a dark funny love-hate bond as Anna awaits trial and our reporter fights the clock to answer the biggest question in NYC: who is Anna Delvey? The series is inspired by the New York Magazine article "How Anna Delvey Tricked New York's Party People" by Jessica Pressler, who also serves as a producer.

Acteurs in Inventing Anna

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Inventing Anna

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.