Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Inventing Anna

Tv-serie, 2022
Inventing Anna
Moedige ondernemer of oplichter? Een journalist onderzoekt het verhaal van Anna Delvey, die de elite van New York ervan overtuigde dat ze een Duitse erfgename was.
De tv-serie Inventing Anna is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Emmy-winnares Julia Garner ('Ozark') en Anna Chlumsky ('Veep') spelen in deze miniserie van Shonda Rhimes ('Scandal'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Inventing Anna is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Inventing Anna op IMDB

Score: 6,6 van de 10

In Inventing Anna, a journalist with a lot to prove investigates the case of Anna Delvey, the Instagram-legendary German heiress who stole the hearts of New York's social scene and stole their money as well. But is Anna New York's biggest con woman or is she simply the new portrait of the American dream? Anna and the reporter form a dark funny love-hate bond as Anna awaits trial and our reporter fights the clock to answer the biggest question in NYC: who is Anna Delvey? The series is inspired by the New York Magazine article "How Anna Delvey Tricked New York's Party People" by Jessica Pressler, who also serves as a producer.

Acteurs in Inventing Anna

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Inventing Anna

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
AMERICA'S SWEETHEARTS: Dallas Cowboys Cheerleaders
Volg de Dallas Cowboys Cheerleaders van audities tot trainingskamp en tijdens het NFL-seizoen terwijl ze hun dromen najagen om een felbegeerde plek in het team te krijgen.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.
Hierarchy
Slechts een kleine groep leerlingen schrijft de wet voor op Jusin High School. Maar dan veroorzaakt een geheimzinnige nieuwe leerling een barst in hun ondoordringbare wereld.
Hitler and the Nazis: Evil on Trial
Deze aangrijpende docuserie onderzoekt de opkomst, heerschappij en berechting van Adolf Hitler en de nazi's, van de periode vóór WO II en de Holocaust tot het proces van Neurenberg.