Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mrs. Chatterjee vs Norway

Film, 2023, 133 minuten
Mrs. Chatterjee vs Norway
Een immigrante uit India voert een hevige strijd met de Noorse autoriteiten om de voogdij over haar kinderen terug te krijgen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
De film Mrs. Chatterjee vs Norway is uitgebracht in 2023 en duurt 133 minuten. Emotioneel drama met gelauwerd acteur Rani Mukerji en Anirban Bhattacharya, Jim Sarbh en Neena Gupta. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Mrs. Chatterjee vs Norway is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Mrs. Chatterjee vs Norway

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Hindi;Indonesisch;Nederlands;Turks

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The 8 Show
Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.
Shaitaan
Een familie-uitje neemt een akelige wending als het lichaam van de tienerdochter wordt overgenomen door een indringer. Ze moet gehoorzamen aan zijn steeds duisterder bevelen.
Heeramandi: The Diamond Bazaar
De sluwe Mallikajaan regeert over een elitehuis van courtisanes. Als er in Brits-Indië een opstand uitbreekt, bedreigt een nieuwe rivaal haar heerschappij.
The Beguiled
Tijdens de Burgeroorlog vlucht een gewonde soldaat van de Unie naar een zuidelijk meisjesinternaat, waardoor de rust wordt verstoord en de seksuele spanning toeneemt.
Brigands: The Quest for Gold
In de 19e eeuw is het zuidelijke deel van Italië gevaarlijk terrein. Filomena ontsnapt aan haar luxueuze maar treurige leven om een riskante schattenjacht te leiden.