Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mrs. Chatterjee vs Norway

Film, 2023, 133 minuten
Mrs. Chatterjee vs Norway
Een immigrante uit India voert een hevige strijd met de Noorse autoriteiten om de voogdij over haar kinderen terug te krijgen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
De film Mrs. Chatterjee vs Norway is uitgebracht in 2023 en duurt 133 minuten. Emotioneel drama met gelauwerd acteur Rani Mukerji en Anirban Bhattacharya, Jim Sarbh en Neena Gupta. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Mrs. Chatterjee vs Norway is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Mrs. Chatterjee vs Norway

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Hindi;Indonesisch;Nederlands;Turks

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.
Kathal - A Jackfruit Mystery
Wanneer twee waardevolle jackfruits uit de tuin van een politicus verdwijnen, gaat een pittige agente op onderzoek uit, maar dat verloopt niet zoals verwacht.
Fanfic
Twee middelbare scholieren vormen een intense band en proberen hun ware zelf te ontdekken en uit te drukken.
Trial by Fire
Na een brand wordt een man ten onrechte veroordeeld voor de moord op zijn kinderen. Een vrouw die een nauwe band met hem opbouwt, probeert zijn onschuld te bewijzen.