Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

8 nieuwe Netflix films en series (week 20 - 2024)

Een overzicht van alle nieuwe Netflix films, series en documentaires die in week 20 van 2024 zijn toegevoegd aan het alsmaar groeiende Netflix aanbod. Ook nieuwe Netflix originals vind je terug in dit overzicht. Daarnaast zie je per nieuwe film of serie of het beschikbaar is in HD kwaliteit of het nog veel betere Ultra HD / 4K kwaliteit.

Dramafilms
2023
-
HD;5:1
Brits
2024
-
HD;4K;HDR;VISION;5:1;ATMOS
Documentaires over wetenschap en natuur
2024
-
HD;4K;HDR;VISION;5:1;ATMOS
2024
-
HD;5:1
2024
-
HD;4K;5:1

Datum: 17 mei 2024 09:00  |  OpNetflix.nl

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rising Impact
Wanneer de natuurlijke gave van een derdeklasser voor golf per ongeluk wordt ontdekt door een profspeler, begint de jongen aan een avontuur om 's werelds beste golfer te worden.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Trigger Warning
Een commando van de Special Forces ontdekt een gevaarlijke samenzwering wanneer ze terugkeert naar haar thuisstad op zoek naar antwoorden over de dood van haar geliefde vader.