Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

#Selfie 69

Film, 2016, 118 minuten
#Selfie 69
Na een pijnlijke relatiebreuk besluiten drie feestende vriendinnen een weddenschap af te sluiten: wie lukt het om binnen drie dagen te trouwen?
De film #Selfie 69 is uitgebracht in 2016 en duurt 118 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in #Selfie 69

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Roemeens [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Roemeens

Meer zoals #Selfie 69

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Through My Window 3: Looking at You
Raquel en Ares kunnen elkaar niet vergeten, zelfs niet als ze met anderen daten. Komen ze ondanks de druk van de familie in het laatste deel van de trilogie weer bij elkaar?
Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.
The Heartbreak Agency
Wanneer een sceptische journalist met tegenzin deelneemt aan liefdesverdriettherapie voor een artikel, opent hij uiteindelijk zijn hart voor zijn charmante therapeut.
Players
Een New Yorkse sportjournaliste heeft een draaiboek vol versiertrucs, maar valt onverwachts voor een fling. Kan ze alleen op de korte baan spelen of houdt ze het nu langer vol?
A Soweto Love Story
Een moeder die haar drie alleenstaande zonen graag ziet trouwen, belooft haar huis aan de eerste die in het huwelijksbootje stapt. Het leidt tot een race naar het altaar.