Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

#Selfie 69

Film, 2016, 118 minuten
#Selfie 69
Na een pijnlijke relatiebreuk besluiten drie feestende vriendinnen een weddenschap af te sluiten: wie lukt het om binnen drie dagen te trouwen?
De film #Selfie 69 is uitgebracht in 2016 en duurt 118 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in #Selfie 69

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Roemeens [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Roemeens

Meer zoals #Selfie 69

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Man from Toronto
Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Il paradiso all’improvviso
Tijdens een job in Ischia ontmoet een visualeffects-artiest een charmante vrouw die zijn cynische kijk op de liefde verandert. Maar is ze te mooi om waar te zijn?
Apocalypse Please!
Een groep overlevers trekt zich terug in een bunker ter voorbereiding van de dag des oordeels. Een apocalyps? Narcisme, waanideeën en jaloezie blijken even destructief.