Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Godfather Part II

Mario Puzo's The Godfather: Part II
Film, 1974, 202 minuten, 2.619.358 beoordelingen
The Godfather Part II
Deze tweede film in de Godfather-trilogie gaat terug in de tijd naar de wortels van de Corleones, van Sicilië tot hun maffiabestaan in New York.
De film The Godfather Part II is uitgebracht in 1974 en duurt 202 minuten. Dit was de eerste vervolgfilm die een Oscar won voor Beste film. En Coppola won de Oscars voor de regie en het scenario. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Godfather Part II op Moviemeter

De film vertelt het verhaal van de jonge Vito Corleone die opgroeit op Sicilië, en zich in New York weet op te werken tot een machtige gangster. Ook vertelt de film het verhaal van zijn zoon Michael, die eind jaren '50 probeert de "family business" uit te breiden.

The Godfather Part II op IMDB

Score: 9 van de 10

The early life and career of Vito Corleone in 1920s New York is portrayed while his son, Michael, expands and tightens his grip on his crime syndicate stretching from Lake Tahoe, Nevada to pre-revolution 1958 Cuba.

Trailer

Acteurs in The Godfather Part II

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals The Godfather Part II

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Followers
Als een beginnend actrice na een openhartig bericht op Instagram beroemd wordt, kruisen de levens van verschillende vrouwen in Tokio die geluk zoeken in het echte leven.
Six Windows in the Desert
Deze kortfilms van Saoedische filmmakers laten de nuances van de Saoedi-Arabische cultuur zien, van een theaterstuk tot de nasleep van een vliegtuigongeluk.
I Am Not Okay With This
De angstige Syd manoeuvreert zich langs middelbareschoolschaamte, familiedrama en een crush op haar beste vriendin, terwijl ze ontluikende superkrachten moet beheersen.
10 Minutes Gone
Een brandkastkraker met geheugenverlies moet de stappen van een gesaboteerde bankoverval zien te achterhalen voordat een misdaadbaas zijn sporen – voorgoed – wist.
The Intruder
Een echtpaar betrekt hun droomhuis in Napa Valley. Dan pas beseft het stel dat de zonderlinge verkoper van het huis niet echt van plan is om te vertrekken.