Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Shawshank Redemption

Sueño de fuga
Film, 1994, 142 minuten, 13.447.801 beoordelingen
The Shawshank Redemption
De van moord beschuldigde eerzame bankier Andy Dufresne begint een nieuw leven in de Shawshank-gevangenis en vormt een hechte band met oudere medegevangene Red.
De film The Shawshank Redemption is uitgebracht in 1994 en duurt 142 minuten. Morgan Freeman en Tim Robbins leveren prachtige acteerprestaties in dit emotionele gevangenisdrama dat zeven Oscars won. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Inspirerend, Ontroerend.
12 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Shawshank Redemption op Moviemeter

Andy Dufresne (Tim Robbins) wordt beschuldigd van de moord op zijn vrouw en haar minnaar. Hij houdt vol dat hij onschuldig is, maar krijgt toch tweemaal levenslang in de strenge gevangenis Shawshank. Hij raakt bevriend met de zwarte medegevangene Ellis Boyd Redding (Morgan Freeman), die voor iedereen spullen kan regelen en de bijnaam 'Red' heeft. En er zijn nog twee dingen die Andy op de been houden: hoop en een poster van Rita Hayworth.

The Shawshank Redemption op IMDB

Score: 9 van de 10

Two imprisoned men bond over a number of years, finding solace and eventual redemption through acts of common decency.

Acteurs in The Shawshank Redemption

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals The Shawshank Redemption

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Burning Patience
Een jongeman werkt als de postbode van Pablo Neruda en wordt in een wereld van woorden steeds meer gestimuleerd om dichter te worden en de vrouw van zijn dromen het hof te maken.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?