Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Anne met een E

Tv-serie, 2019
Anne met een E
Een dapper weeskind met grote dromen vindt een onverwacht thuis bij een ongehuwde vrouw en haar zachtmoedige, vrijgezelle broer. Gebaseerd op 'Anne van het groene huis'.
De tv-serie Anne met een E is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. De Emmy-winnende schrijver-producent Moira Walley-Beckett (Breaking Bad) geeft een draai aan L.M. Montgomery's verhalen. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Anne met een E is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend, Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Anne met een E op Moviemeter

Score: 4,07 van de 5

Prins Edwardeiland aan het einde van de 19e eeuw. Anne with an E volgt het leven van Anne Shirley (Amybeth McNulty). Anne is een jong weesmeisje dat jarenlang in weeshuizen en bij vreemden thuis mishandeld werd en per vergissing bij een oudere broer en zus thuis geplaatst wordt. Met haar unieke energie, buitengewone intelligentie en opmerkelijke verbeeldingskracht transformeert de dertienjarige Anne na verloop van tijd het leven van Marilla (Geraldine James) en Matthew Cuthbert (R.H. Thomson) en uiteindelijk het hele dorpje waar ze wonen. Het verhaal van een meisje dat als buitenstaander opgroeit, maar ondanks alle tegenspoed en obstakels blijft vechten voor liefde en acceptatie en haar eigen plekje op deze wereld.

Anne met een E op IMDB

Score: 8,4 van de 10

The adventures of a young orphan girl living in the late 19th century. Follow Anne as she learns to navigate her new life on Prince Edward Island, in this new take on L.M. Montgomery's classic novels.

Trailer

Acteurs in Anne met een E

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Anne met een E

Gilmore Girls

Gilmore Girls

(2006)

Land Girls

Land Girls

(2011)

Reign

Reign

(2017)

Outlander

Outlander

(2020)

Grand Hotel

Grand Hotel

(2013)

Good Witch

Good Witch

(2019)

GLOW

GLOW

(2019)

Alias Grace

Alias Grace

(2017)

Vrije teugels

Vrije teugels

(2019)

Bonusfamiljen

Bonusfamiljen

(2021)

Charité

Charité

(2017)

Mr. Sunshine

Mr. Sunshine

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Decameron
Terwijl de builenpest zich door Italië verspreidt, trekt een groep edelen en bedienden zich terug in een villa, waar hun weelderige verblijf al snel uitdraait op chaos.
Dirty Pop: The Boy Band Scam
Backstreet Boys. NSYNC. Lou Pearlman creëerde de grootste boybands van de jaren 90 - en een van de grootste Ponzifraudes in de geschiedenis. Een meeslepende docuserie.
Tribhuvan Mishra CA Topper
Een bankcrisis dwingt de accountant Tribhuvan Mishra om als sekswerker te beginnen. Betekent dit dubbele bestaan het einde van zijn problemen of creëert het juist nieuwe?
Master of the House
Na de dood van hun patriarch, die zijn diamantenimperium achterlaat - en de huishoudster met wie hij onlangs getrouwd is - komt een familie in een machtsstrijd terecht.
Simone Biles Rising
Volg turnster Simone Biles in haar privéleven, tijdens trainingen en terwijl ze aan haar mentale gezondheid werkt voor haar langverwachte terugkeer naar de Olympische Spelen.