Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bloodline

Tv-serie, 2017, 64 beoordelingen
Bloodline
Wanneer een in ongenade gevallen zoon duistere familiegeheimen uit het verleden dreigt te onthullen, wordt de loyaliteit van z'n broers en zussen op de proef gesteld.
De tv-serie Bloodline is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. De Australische acteur Ben Mendelsohn won een Emmy voor zijn sublieme vertolking van de getourmenteerde Danny Rayburn. Bloodline is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bloodline op Moviemeter

Evan Cole heeft een schijnbaar perfect leven: een liefhebbende vrouw, een gezonde baby en een zinvolle baan als maatschappelijk werker voor jonge tieners in moeilijkheden. Maar Evan heeft een geheim: hij martelt en doodt diegenen die zijn gezonde gezinswaarden verstoren, met name de familieleden die problemen veroorzaken voor zijn cliënten. Hij verbergt zijn dwang van zijn vrouw en zoon, maar het verbergen van zijn ware aard van zijn aanmatigende, altijd aanwezige moeder, is nog veel moeilijker.

Bloodline op IMDB

A family of adult siblings whose secrets and scars are revealed when their black sheep brother returns home.

Acteurs in Bloodline

Meer zoals Bloodline

Downton Abbey

Downton Abbey

(2015)

Teen Wolf

Teen Wolf

(2016)

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

Fargo

Fargo

(2017)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Sinatra: All or Nothing at All
Het leven en talent van de legendarische crooner Frank Sinatra zijn vastgelegd in deze documentairereeks met mooie terugblikken en herinneringen van vrienden, familie en collega's.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.
Hjørdis
Deze miniserie en spin-off van 'Rita' gaat over de lerares Hjørdis die een toneelstuk over pesten op touw zet met een groep moeilijke en verlegen leerlingen.