Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Downton Abbey

Tv-serie, 2015, 2.118.057 beoordelingen
Downton Abbey
Deze serie volgt het wel en wee van de familie Crawley en hun bedienden, en legt het snobisme en de intriges van een verdwijnend klassensysteem bloot.
De tv-serie Downton Abbey is uitgebracht in 2015. Deze veelgeprezen serie heeft vele awards gewonnen waaronder drie Golden Globes, 15 Emmy’s en drie BAFTA’s. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Downton Abbey op IMDB

Score: 9 van de 10

A chronicle of the lives of the Crawley family and their servants, beginning in the years leading up to World War I.

Acteurs in Downton Abbey

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Indonesisch;Nederlands;Turks

Meer zoals Downton Abbey

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Adventurers
Na de Tweede Boerenoorlog gaan vier hebberige schatzoekers op expeditie in Zuid-Afrika, op zoek naar begraven diamanten.