Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Downton Abbey

Tv-serie, 2015, 2.118.057 beoordelingen
Downton Abbey
Deze serie volgt het wel en wee van de familie Crawley en hun bedienden, en legt het snobisme en de intriges van een verdwijnend klassensysteem bloot.
De tv-serie Downton Abbey is uitgebracht in 2015. Deze veelgeprezen serie heeft vele awards gewonnen waaronder drie Golden Globes, 15 Emmy’s en drie BAFTA’s. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Downton Abbey op IMDB

Score: 9 van de 10

A chronicle of the lives of the Crawley family and their servants, beginning in the years leading up to World War I.

Acteurs in Downton Abbey

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Indonesisch;Nederlands;Turks

Meer zoals Downton Abbey

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.