Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Downton Abbey

Tv-serie, 2015, 2.118.057 beoordelingen
Downton Abbey
Deze serie volgt het wel en wee van de familie Crawley en hun bedienden, en legt het snobisme en de intriges van een verdwijnend klassensysteem bloot.
De tv-serie Downton Abbey is uitgebracht in 2015. Deze veelgeprezen serie heeft vele awards gewonnen waaronder drie Golden Globes, 15 Emmy’s en drie BAFTA’s. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Downton Abbey op IMDB

Score: 9 van de 10

A chronicle of the lives of the Crawley family and their servants, beginning in the years leading up to World War I.

Acteurs in Downton Abbey

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Indonesisch;Nederlands;Turks

Meer zoals Downton Abbey

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.
Diana: The Woman Inside
Goede vrienden en experts geven een kijkje in het leven van prinses Diana, zoals haar hobby's, gevoel voor humor, en impact op de koninklijke familie.
Bloomfield
Een American football-speler krijgt de kans om steekpenningen aan te nemen en een wedstrijd te verliezen, maar zijn trouwe 12-jarige fan wil hem per se op het rechte pad houden.
Bad Day
Een undercoveragent krijgt te maken met een vreselijk verlies tijdens het onderzoek naar een crimineel. Omdat ze bang is dat haar dekmantel weg is, kiest ze haar eigen weg.