Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chris Rock: Selective Outrage

Film, 2023, 69 minuten
Chris Rock: Selective Outrage
Comedian Chris Rock maakt geschiedenis met dit wereldwijde live-event. Mis ook de preshow, die 30 minuten vóór het optreden van Chris begint, en de aftershow niet.
De film Chris Rock: Selective Outrage is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 69 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Chris Rock: Selective Outrage is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Provocerend, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Meer zoals Chris Rock: Selective Outrage

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kevin Hart: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
De grootste comedysterren komen samen om Kevin Hart te eren - en te roasten - als hij de Mark Twain Prize for American Humor in ontvangst neemt tijdens een hilarische ceremonie.
The Roast of Tom Brady
Tom Brady wordt het vuur na aan de schenen gelegd in deze livestream-roast vol sterren met presentator Kevin Hart. (Live-event in het Engels.)
Katt Williams: Woke Foke
Comedian Katt Williams laat zich op 4 mei tijdens de tweede stand-up-livestream van Netflix in realtime helemaal gaan. (Live-event in het Engels.)
Deaw Special: Super Soft Power
De Thaise comedian Udom Taephanich deelt openhartige verhalen uit zijn chaotische leven, van een voetbalwedstrijd met sterspelers tot gênante datingproblemen.
Neal Brennan: Crazy Good
In deze stand-upspecial heeft comedian Neal Brennan het over crypto, gepronk op social media, sekscomplimenten en de link tussen succes en geestelijke gezondheid.