Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tijd voor avontuur

Hora de Aventura
Tv-serie, 2012, 1.459.989 beoordelingen
Tijd voor avontuur
Finn en zijn magische hond, Jake, maken een aantal surrealistische avonturen mee op hun reis door het land van Ooo.
De tv-serie Tijd voor avontuur is uitgebracht in 2012. Deze grappige tekenfilmserie won zes Emmy’s waaronder een in de categorie Beste korte animatieprogramma. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tijd voor avontuur op IMDB

Score: 9 van de 10

A human boy named Finn and adoptive brother and best friend Jake the Dog, protect the citizens of the Land of Ooo from foes of various shapes and sizes.

Acteurs in Tijd voor avontuur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Duits;Nederlands;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Tijd voor avontuur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.