Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Homeland

Tv-serie, 2019, 1.111.388 beoordelingen
Homeland
CIA-analiste Carrie Mathison worstelt met haar geestelijke gezondheid en familieproblemen terwijl ze de strijd tegen terrorisme leidt in deze politieke thrillerserie.
De tv-serie Homeland is uitgebracht in 2019. Homeland heeft zes Emmy's en vijf Golden Globes gewonnen, waaronder Beste dramaserie, Beste actrice en Beste acteur. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Spannend.
12 jaar en ouder Bevat discriminatie Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Homeland op Moviemeter

De 26-jarige rechtenstudent Farid moet naar Algerije om het huis van zijn vader proberen te redden. Hij ontdekt een land waar hij nog nooit is geweest en geleidelijk wordt zijn hart veroverd door een reeks buitengewone personages wiens humor en directheid hem raken. Onder hen bevindt zich zijn gevatte neef die er van droomt om het te maken in Frankrijk.

Homeland op IMDB

Score: 8 van de 10

When Marine Nicolas Brody is hailed as a hero after he returns home from eight years of captivity in Iraq, intelligence officer Carrie Mathison is the only one who suspects that he may have been "turned".

Acteurs in Homeland

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Homeland

Dexter

Dexter

(2013)

Mad Men

Mad Men

(2014)

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sex Education
Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.
Bad Blood
Dit grootse, waargebeurde misdaaddrama volgt de leden van de familie Rizzuto, die met hun handlangers decennialang regeerden over de georganiseerde misdaad in Montreal.
The Kominsky Method
Acteercoach Sandy Kominsky en zijn beste vriend Norman Newlander maken elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ups en downs van het ouder worden.
Knightfall
Vijftien jaar nadat de kruistochten op een nederlaag uitliepen, wordt een ervaren ridder meester van de Parijse tempel van zijn orde en ontdekt hij een schokkend geheim.
Narcos: Mexico
Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.