Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dexter

Tv-serie, 2013, 10.463.035 beoordelingen
Dexter

De Duistere Diepten van Dexter

In 2013 bracht de tv-serie Dexter een nieuw seizoen dat fans en nieuwe kijkers opnieuw aan de buis kluisterde. Deze serie, bekend om zijn unieke invalshoek op het leven van een forensisch analist die 's nachts transformeert in een seriemoordenaar, heeft de manier waarop we naar anti-helden kijken voorgoed veranderd. Maar wat maakte dit specifieke seizoen zo bijzonder?

De kracht van Dexter ligt in de complexiteit van het hoofdpersonage, gespeeld door Michael C. Hall. Zijn strijd tussen goed en kwaad, rechtvaardigheid en wraak, menselijkheid en monsterlijkheid, wordt in dit seizoen tot nieuwe hoogten gebracht. De verhaallijnen zijn strakker, de personages dieper uitgewerkt en de morele dilemma's nog indringender.

Maar is Dexter echt een held of een schurk? Deze vraag houdt kijkers al sinds het begin van de serie bezig. In 2013 werd deze vraag relevanter dan ooit. Met elke aflevering werden de grenzen tussen goed en kwaad verder vervaagd, waardoor kijkers op het puntje van hun stoel bleven zitten.

Dexter is meer dan alleen een tv-serie; het is een psychologische diepgaande studie van een man die worstelt met zijn innerlijke demonen. Het seizoen uit 2013 staat symbool voor deze continue strijd en laat zien hoe dun de lijn is tussen gerechtigheid en wetteloosheid.

Hoofdrolspelers in Dexter

In de spannende tv-serie "Dexter" uit 2013, schittert Michael C. Hall als Dexter Morgan, een rol die hem onsterfelijk maakte. Voordat hij Dexter werd, was Hall bekend van zijn rol in "Six Feet Under". Jennifer Carpenter, die Debra Morgan speelt, Dexter's zus, heeft ook indruk gemaakt in "The Exorcism of Emily Rose". James Remar, die Harry Morgan vertolkt, heeft een rijke carrière met rollen in "The Warriors" en "Sex and the City". Elk van deze acteurs brengt een unieke diepte en complexiteit naar hun personages, waardoor "Dexter" een must-watch serie is geworden.

Feiten en geruchten rondom Dexter

  • In 2013 was er sprake van een mogelijke spin-off serie die zich zou concentreren op een ander personage dan Dexter Morgan, maar dit project is nooit van de grond gekomen.
  • Er gingen geruchten dat de originele showrunner, Clyde Phillips, een totaal ander einde voor "Dexter" in gedachten had, waarbij Dexter zou eindigen op de executietafel en terug zou kijken op alle mensen die hij had vermoord.
  • De laatste aflevering van "Dexter" in 2013 ontving gemengde tot negatieve recensies van zowel fans als critici, wat leidde tot veel discussie over hoe de serie had moeten eindigen.
  • Na het einde van de serie in 2013 bleef de vraag naar meer "Dexter" content groot, wat uiteindelijk leidde tot de aankondiging van een revival-serie jaren later, met Michael C. Hall die zijn rol als Dexter Morgan weer opnam.
De tv-serie Dexter is uitgebracht in 2013. Deze populaire serie heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder een Golden Globe voor Beste acteur voor Michael C. Hall. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Onheilspellend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dexter op IMDB

Score: 9 van de 10

A Miami police forensics expert moonlights as a serial killer of criminals whom he believes have escaped justice.

Acteurs in Dexter

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Dexter

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
AMERICA'S SWEETHEARTS: Dallas Cowboys Cheerleaders
Volg de Dallas Cowboys Cheerleaders van audities tot trainingskamp en tijdens het NFL-seizoen terwijl ze hun dromen najagen om een felbegeerde plek in het team te krijgen.
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
Verhalen over bovennatuurlijke scifi-verschijnselen ontvouwen zich in deze verzameling van zeven surrealistische, samenvallende verhalen van schrijver-regisseur Joko Anwar.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.
Hierarchy
Slechts een kleine groep leerlingen schrijft de wet voor op Jusin High School. Maar dan veroorzaakt een geheimzinnige nieuwe leerling een barst in hun ondoordringbare wereld.