Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mad Men

Tv-serie, 2014, 4.475.962 beoordelingen
Mad Men
Deze bekroonde serie die zich afspeelt in het New York van de jaren 60 neemt je mee naar een reclamebureau ten tijde van moordende concurrentie en glamoureuze verleiding.
De tv-serie Mad Men is uitgebracht in 2014. Deze bekroonde serie won 5 Golden Globes en 16 Emmys, waaronder een prijs voor beste mannelijke hoofdrol voor Jon Hamm. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Duister, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mad Men op IMDB

Score: 9 van de 10

A drama about one of New York's most prestigious ad agencies at the beginning of the 1960s, focusing on one of the firm's most mysterious but extremely talented ad executives, Donald Draper.

Acteurs in Mad Men

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Mad Men

Archer

Archer

(2021)

Sherlock

Sherlock

(2017)

Downton Abbey

Downton Abbey

(2015)

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

Fargo

Fargo

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sex Education
Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.
Bad Blood
Dit grootse, waargebeurde misdaaddrama volgt de leden van de familie Rizzuto, die met hun handlangers decennialang regeerden over de georganiseerde misdaad in Montreal.
The Kominsky Method
Acteercoach Sandy Kominsky en zijn beste vriend Norman Newlander maken elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ups en downs van het ouder worden.
Knightfall
Vijftien jaar nadat de kruistochten op een nederlaag uitliepen, wordt een ervaren ridder meester van de Parijse tempel van zijn orde en ontdekt hij een schokkend geheim.
Narcos: Mexico
Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.