Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Inside Man

El plan perfecto
Film, 2006, 128 minuten, 4.106.151 beoordelingen
Inside Man
Een detective is net zo slim als een dief die de politie altijd één stap voor is en als een onhandige onderhandelaar zich erin mengt, lopen de dingen uit de hand.
De film Inside Man is uitgebracht in 2006 en duurt 128 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Spannend, Meeslepend.
12 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Inside Man op Moviemeter

Rechercheur Keith Frazier (Denzel Washington) en zijn partner worden geconfronteerd met een overval op een bank, waarbij een grootschalige gijzelingssituatie ontstaat. Frazier moet het opnemen tegen de superintelligente crimineel Dalton Russell (Clive Owen) die de perfecte bankroof heeft bedacht. De onderhandelingen verlopen moeizaam en worden verder gecompliceerd door de aanwezigheid van Madeleine White (Jodie Foster), een effectenmakelaar met belangrijke connecties.

Inside Man op IMDB

Score: 8 van de 10

A police detective, a bank robber, and a high-power broker enter high-stakes negotiations after the criminal's brilliant heist spirals into a hostage situation.

Acteurs in Inside Man

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Inside Man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Troll
Als een ontploffing in de Noorse bergen een oude trol wekt, wordt er een dappere paleontoloog aangesteld om te voorkomen dat de trol een dodelijke ravage aanricht.
Le Masque
Aan de hand van interviews met zijn handlangers en slachtoffers wordt onderzocht hoe een meesteroplichter de Franse elite miljoenen euro's afhandig maakte.