Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

King of Collectibles: The Goldin Touch

Tv-serie, 2023
King of Collectibles: The Goldin Touch
Ken Goldin en zijn slimme team komen in actie in deze spannende serie die een kijkje neemt in een toonaangevend veilinghuis dat gespecialiseerd is in zeldzame verzamelobjecten.
De tv-serie King of Collectibles: The Goldin Touch is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Drake, Peyton Manning, Karl Malone, Mike Tyson, Ric Flair en Logan Paul komen langs in deze bruisende serie. Geschikt voor 6 jaar en ouder. King of Collectibles: The Goldin Touch is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals King of Collectibles: The Goldin Touch

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Decameron
Terwijl de builenpest zich door Italië verspreidt, trekt een groep edelen en bedienden zich terug in een villa, waar hun weelderige verblijf al snel uitdraait op chaos.
Dirty Pop: The Boy Band Scam
Backstreet Boys. NSYNC. Lou Pearlman creëerde de grootste boybands van de jaren 90 - en een van de grootste Ponzifraudes in de geschiedenis. Een meeslepende docuserie.
Simone Biles Rising
Volg turnster Simone Biles in haar privéleven, tijdens trainingen en terwijl ze aan haar mentale gezondheid werkt voor haar langverwachte terugkeer naar de Olympische Spelen.
Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.