Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Selling Sunset

Tv-serie, 2021
Selling Sunset
De vastgoedmakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Er ontstaat meer drama als er een nieuwe makelaar bij het team komt.
De tv-serie Selling Sunset is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Geschikt voor alle leeftijden.Selling Sunset is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Selling Sunset op IMDB

Score: 4,2 van de 10

The elite real estate brokers at The Oppenheim Group sell the luxe life to affluent buyers in LA. The drama ramps up when a new agent joins the team.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Spaans (Spanje);Engels;Duits

Meer zoals Selling Sunset

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Mindfulness Manual
Van het ritme van dansen tot de flow van schilderen, deze driedelige documentaire verkent verschillende vormen van meditatie in een snel veranderende wereld.
Hitler and the Nazis: Evil on Trial
Deze aangrijpende docuserie onderzoekt de opkomst, heerschappij en berechting van Adolf Hitler en de nazi's, van de periode vóór WO II en de Holocaust tot het proces van Neurenberg.
Dancing for the Devil: The 7M TikTok Cult
Nadat TikTok-dansers zich bij een managementbedrijf en de daaraan gelieerde kerk aansluiten, komen er zorgelijke feiten over de oprichter en zijn ongure praktijken aan het licht.
Tires
In de autogarage van zijn vader probeert een onhandige manager de klantenservice te verbeteren en de omzet te verhogen terwijl hij zijn lastige neef in het gareel moet houden.
Kevin Hart: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
De grootste comedysterren komen samen om Kevin Hart te eren - en te roasten - als hij de Mark Twain Prize for American Humor in ontvangst neemt tijdens een hilarische ceremonie.