Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lang leve koning Julien

Tv-serie, 2016, 222 beoordelingen
Lang leve koning Julien
In deze afleveringen, die met een Emmy werd bekroond voor beste kinderanimatieserie, beleeft de heupschuddende koning Julien van Madagascar de gekste jungleavonturen!
De tv-serie Lang leve koning Julien is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. De serie won Emmy's voor onder andere Beste animatieserie voor kinderen en Beste script voor een animatieserie. Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk, Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lang leve koning Julien op IMDB

King Julien is here to party, and no one can stop him from ruling with an iron fist... in the air, wavin' like he just doesn't care! ALL HAIL KING JULIEN brings the wild world of Madagascar...

Acteurs in Lang leve koning Julien

Meer zoals Lang leve koning Julien

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts
Als de familie Roberts in Costa Rica onderzoek gaat doen naar een legende over een ​​zeemeermin, neemt Barbie een zomerbaantje in het waterpark van een sluwe eigenaar.
SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!
Spirit - Samen vrij: De paardenacademie
Er begint een nieuw hoofdstuk voor Lucky en haar vrienden als ze Miradero achter zich laten. Ze gaan wonen en leren in de prestigieuze Palomino Bluffs Paardrij-academie.
Buddi
De Buddi's stuiteren, draaien en glijden al giechelend door hun magische wereld. Ze leren nieuwe dingen en delen de vreugde van vriendschap.
Kleine Bheem: Kleurenfestival
Van bijzondere toneelvoorstellingen tot het strooien van kleurpoeder met vrienden, beleef het speciale Holi-lentefestival met baby Bheem.