Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lang leve koning Julien

Tv-serie, 2017, 222 beoordelingen
Lang leve koning Julien
In deze afleveringen, die met een Emmy werd bekroond voor beste kinderanimatieserie, beleeft de heupschuddende koning Julien van Madagascar de gekste jungleavonturen!
De tv-serie Lang leve koning Julien is uitgebracht in 2017. De serie won Emmy's voor onder andere Beste animatieserie voor kinderen en Beste script voor een animatieserie. Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk, Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lang leve koning Julien op IMDB

King Julien is here to party, and no one can stop him from ruling with an iron fist... in the air, wavin' like he just doesn't care! ALL HAIL KING JULIEN brings the wild world of Madagascar...

Acteurs in Lang leve koning Julien

Meer zoals Lang leve koning Julien

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Mighty Express: De treinrace
Problemen op het spoor! Stoere Nate laat zich verleiden tot deelname aan een hogesnelheidsrace. Alle vrachtwagons van de Mighty Express staan op het spel.
StoryBots: Answer Time
Heb je een vraag? De StoryBots hebben een antwoord! Ga met de nieuwsgierige vriendjes Beep, Boop, Bing, Bang en Bo op leuke avonturen om kennis te vinden voor kinderen als jij.
Jurassic World Kamp Krijtastisch: Het verborgen avontuur
Na een grote storm is voedsel schaars en zijn er overal hongerige dino's. Het is aan jou om de Camp Fam te helpen overleven in deze spannende interactieve special.
Daniel Spellbound
In New York verdient een jonge speurder zijn brood met het verkopen van moeilijk te verkrijgen magische ingrediënten aan tovenaars – maar handelen in magie kan riskant zijn.