Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lang leve koning Julien

Tv-serie, 2017, 222 beoordelingen
Lang leve koning Julien
In deze afleveringen, die met een Emmy werd bekroond voor beste kinderanimatieserie, beleeft de heupschuddende koning Julien van Madagascar de gekste jungleavonturen!
De tv-serie Lang leve koning Julien is uitgebracht in 2017. De serie won Emmy's voor onder andere Beste animatieserie voor kinderen en Beste script voor een animatieserie. Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk, Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lang leve koning Julien op IMDB

King Julien is here to party, and no one can stop him from ruling with an iron fist... in the air, wavin' like he just doesn't care! ALL HAIL KING JULIEN brings the wild world of Madagascar...

Acteurs in Lang leve koning Julien

Meer zoals Lang leve koning Julien

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Larva op Mars
Het maffe larvenduo Rood en Geel belandt per ongeluk op Mars, waar ze nieuwsgierige Marsbewoners ontmoeten en op een duister geheim stuiten.
Justice League
Alles is mogelijk in deze animatieserie als beroemde superhelden hun krachten bundelen en de Justice League of America vormen om de strijd aan te gaan met criminaliteit.
Bad Dinosaurs
Een aandoenlijk ondeugende Tyrannosaurusfamilie onderzoekt de kleurrijke prehistorische wereld en beleeft allerlei vrolijke avonturen met de grappige dino's die er wonen.
Hot Wheels, tijd om te racen!
Zes jonge aspirantracers leren tijdens het Hot Wheels Racekamp van de Ultieme Garage alles om de nieuwe superracers te worden.
Dee & Friends in Oz
Dee komt via een mysterieuze sleutel terecht in het land van Oz, waarna ze op een muzikale reis gaat om magie te redden en de held van het verhaal te worden.