Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Little Pony: Friendship Is Magic

Tv-serie, 2011, 2.020.711 beoordelingen
My Little Pony: Friendship Is Magic
Kom mee naar het betoverende land Equestria waar eenhoorn Twilight Sparkle en haar vriendjes avonturen beleven en waardevolle lessen over vriendschap krijgen.
De tv-serie My Little Pony: Friendship Is Magic is uitgebracht in 2011. Voor Hasbro is dit verhaal over pony's een van de meest bekeken series die allerlei fans aantrekt. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Little Pony: Friendship Is Magic op IMDB

Score: 8 van de 10

After learning that her friends, as well as herself, are the magical Elements of Harmony, studious unicorn Twilight Sparkle is sent by her mentor, Princess Celestia, to Ponyville to study the magic of friendship with help from her friends.

Acteurs in My Little Pony: Friendship Is Magic

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Engels

Meer zoals My Little Pony: Friendship Is Magic

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.