Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Little Pony: Vriendschap is betoverend

Tv-serie, 2017, 2.020.711 beoordelingen
My Little Pony: Vriendschap is betoverend
Kom mee naar het betoverende land Equestria waar eenhoorn Twilight Sparkle en haar vriendjes avonturen beleven en waardevolle lessen over vriendschap krijgen.
De tv-serie My Little Pony: Vriendschap is betoverend is uitgebracht in 2017. Voor Hasbro is dit verhaal over pony's een van de meest bekeken series die allerlei fans aantrekt. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Little Pony: Vriendschap is betoverend op IMDB

Score: 8 van de 10

After learning that her friends, as well as herself, are the magical Elements of Harmony, studious unicorn Twilight Sparkle is sent by her mentor, Princess Celestia, to Ponyville to study the magic of friendship with help from her friends.

Acteurs in My Little Pony: Vriendschap is betoverend

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Engels

Meer zoals My Little Pony: Vriendschap is betoverend

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.