Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mea Culpa

Film, 2024, 120 minuten
Mea Culpa
Als een strafrechtadvocaat de zaak aanneemt van een kunstenaar die wordt beschuldigd van moord, moet ze kiezen tussen familie, plicht en haar eigen gevaarlijke verlangens.
De film Mea Culpa is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 120 minuten. Tyler Perry schreef, regisseerde en produceerde deze romantische thriller met Kelly Rowland en Trevante Rhodes. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Mea Culpa is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Sensueel, Onheilspellend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Mea Culpa

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescripti
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Mea Culpa

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.
Amar Singh Chamkila
De scherpe lyrics van een nederige zanger uit Punjab veroorzaken een mix van roem en verbolgenheid. Hij worstelt met zijn grote succes en genadeloze kritiek, tot zijn plotse dood.
A Journey
Een vrouw weigert een behandeling voor kanker te ondergaan en gaat met haar man en beste vriend op een roadtrip door Tasmanië om items op haar bucketlist af te strepen.
What Jennifer Did
Jennifer Pan belt de alarmcentrale om te melden dat haar ouders zijn neergeschoten en wordt zo het middelpunt van een fascinerende misdaadzaak.
Scoop
Dit fictionele drama is geïnspireerd op ware gebeurtenissen en laat zien hoe de vrouwen van Newsnight het beruchte interview met prins Andrew voor elkaar kregen.